Gå videre til hovedindholdet

Teselskab..

I dag har jeg brugt eftermiddag og aften sammen med mine skønne veninder :0)

Jeg havde fødselsdag sidste søndag og holdt da lidt frokost for familien, men i dag var det tøsernes tur til at komme på besøg - og jeg havde inviteret til teselskab a'la "afternoon tea"..

 
Jeg havde smurt små sandwich med laks og flødeost og med agurk og flødeost. Jeg havde også bagt scones..

Marmelade og Lemon curd, som det hører sig til :0)
Jeg har set man kan lave den selv - men min er altså købt i en af de lækre kaffeforretninger i Køge og kan sagtens anbefales..
 
 
Der var også lidt til den søde tand.
Jeg havde lavet macarons med chokolade og så havde jeg prøvet en anden variation end jeg ellers plejer - nemlig med hindbær/hvid chokolade creme / ganache.. Smagen var ok, men udseende blev ikke helt så godt som jeg håbede.. ja ja pyt - øvelse gør mester ik ;0)
Derudover havde jeg lavet brownie, mandel biscotti og saltkarameller..

 
Jeg havde dækket op med stellet "Redoute roses", som jeg endelig har fået samlet nok sammen af. Det passede bare helt fint til lejligheden, syntes jeg.

Det var en super hyggelig eftermiddag, med sladder, grin og masser af tøse fnis - skønt!

Så hvis veninderne læser med her - så tak for en dejlig eftermiddag / aften tøser ♥

I morgen står den på "udeliv" i haven - jeg har nemlig fået gavekort til planteskolen, så der skal lige planlægges lidt :0) Derudover har vi fået nye familiemedlemmer - og de skal lige rigtig på plads også.. men det skal I nok høre mere om...
 
Men for nu..
-God aften ( eller godnat..) herfra

Kommentarer

 1. hvor lækkert og hyggeligt med sådan et teselskab.

  SvarSlet
 2. Hvor ser det bare hyggeligt ud! Og sikke et lækkert te-bord, du har frembragt - mums :)

  SvarSlet
 3. Først er tillykke med fødselsdagen (for en uge siden)

  - Hvor ser det fint og hyggeligt ud:-)

  Hvilket porcelæn og lige stillen til afternoon tea.

  God søndag og hyg dig i planteskolen.-)

  Kh
  Hanne


  SvarSlet
 4. Mums - hvor ser det lækkert ud. Du har da rigtig forkælet dine veninder :-)

  SvarSlet
 5. Hvor ser det hyggeligt og lækkert ud, her gad jeg da godt og sidde med til bords.

  Tillykke med fødselsdagen <3

  Knus Susi

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.