Gå videre til hovedindholdet

Lidt nyt til stuen

De første varer til butikken er begyndt at lande herhjemme - også selv om selve butikken ikke helt er klar til indflytning endnu ;0)

Nu er det jo ikke fordi, alle varerne så i stedet skal flytte ind i stuen, men der er et par af tingene, jeg allerede har besluttet mig for at beholde - det vidste jeg faktisk allerede, da jeg bestilte dem hjem..

Og sådan skal det vel også være, tænker jeg - man skal have lidt lyst til at beholde det selv ;0) ( og hvis Gårdejeren læser med her - så lover jeg at jeg nok skal lade vær' med at beholde det hele selv - smiler..)

I går prøvede jeg så at finde pladser til tingene - men kender I det, at man nogen gange lige skal forsøge sig med forskellige pladser og i flere rum..

Skamlen her, tænker jeg kan have flere funktioner.Naturligvis som skammel, men også som et lille bord..
Her er i stuen..

 
 
 ..eller på badeværelset. Tror faktisk jeg hælder mest til den plads lige pt..
 
 
 
 
 En anden ting der også har fundet vej ind i stuen, er vinkolben her..

Tænker den vil være rigtig fin - bare som den er, eller med lidt grene i..
 
 
Lige nu har den plads her ved sofaen i spisestuen, men jeg er ikke helt sikker på den bliver stående her..
Men lige nu er det fint nok..

 
 
Hvordan har I det med nye ting?
Flytter i også rundt et par gange indtil den "helt rigtige" plads er der?

Kommentarer

 1. Uha.. Tænkte lige tanken, hvis det var mig der skulle starte en lille butik... Det ville aldrig gå godt, og jeg skulle nok bruge hjemmet som udstilling, hvis kunderne skulle ha varer at kigge på :o)

  Pøj pøj med det.
  Vedr. spraymaling: Jeg bruger aldrig det billigste, men gerne den fra malerbutikken - ingen specielle mærker. Bare spray tyndt og overhold tørretiden, så plejer det at lykkes hver gang ;o)

  SvarSlet
 2. Vild lækker skammel.
  Vinflasken er også fed...jeg ved et sted, hvor de er meget billige...tror jeg...er 40 kroner ikke meget billigt for sådan en flaske?
  Nye ting her i huset flyttes ikke så meget rundt og ender oftest i et skab eller garagen, fordi jeg alligevel ikke kan finde ud af at arrangere det, MEN efter at jeg er begyndt at læse din blog og finder lækker inspiration....ja så ender der ikke så meget i garagen og skabet ;D

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.