Gå videre til hovedindholdet

Redningsaktion i haven..

I dag var jeg en tur i haven for at tage billeder. Det fik jeg også gjort - men de billeder må I altså lige vente med, fordi mens jeg gik rundt derude, fik jeg øje på det lille pindsvin her, som var kommet galt afsted! 

 
På en eller anden måde havde det fået viklet sig ind i et badminton net, der var væltet i vinden. Stakkels lille fyr!
Nå, men på med handskerne og frem med saksen. Jeg holdt og Gårdejeren klippede og så kom den lille fyr fri.

 
Ungerne synes det var meget spændende og sørgede for lidt vand og kattemad, så pindsvinet - nu døbt "Pinni" - kunne komme til hægterne igen. Heldigvis virker det ikke som om den er kommet noget til :0) 

 
 Ja, der bliver noget at fortælle i skolen og børnehaven i morgen - smiler..

 Psst.. er der nogen af jer der ved hvad der sker med Blogger i øjeblikket - jeg har problemer med at uploade billeder mv.???

Kommentarer

 1. Nå - for en lille stakkel - godt at i fik hjulpet :-)
  Der er åbent bart lidt problemer med blogger - men hvad der er galt vides ikke ?

  SvarSlet
 2. Nårh.. det lille pus.
  Hvor var det godt du kom forbi og fik reddet den lille fyr.
  Mit hjerte smelter totalt ved pindsvin. De er da noget af det mest charmerende ;o)

  SvarSlet
 3. Nårh, hvor var det godt at du fandt den. Jeg kan huske at vi for mange år siden (da mine børn var små) i Sydengland besøgte et pindsvinehospital. Her blev tilskadekomne pindsvin indlagt og behandlet :-)

  SvarSlet
 4. Nårh lille "pinder", godt I fik reddet den inden ræven fik sig en snack

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.