Gå videre til hovedindholdet

Levende gaver..

Både i sidste weekend og i denne har jeg fået nogle dejlige fødselsdagsgaver.
Udover tøj, cd, bøger mm. var der også et par mere levende af slagsen.. ;0)

Bl.a. de smukke hortensia her, som var en gave fra mine forældre.

 
 Jeg fik to store planter og jeg glæder mig til de rigtig kommer på plads i haven..

 
De er lidt mere aflange i hovederne end dem mine forældre har, men disse skulle have lettere ved at holde sig oprejst og så er de står de i lang tid..

 
Jeg var også så heldig at få to gavekort til planteskolen.. ok, det er måske ikke helt levende, men det kan omsættes til noget levende ;0) Jeg tænker roser, bærbuske ( som der sjovt nok ikke er mange af her på gården..), lavendler og måske nogle tulipan løg.. Nej det bliver bestemt ikke noget problem at omsætte det...
 
 ..og så til det rigtig levende - som min veninde stod for:

 
Hun havde nemlig medbragt fem kyllinger - så nu kan vi se frem til frisklagte æg til foråret :0)
Vi har tidligere haft høns, og det har også været planen at vi skulle have igen, men vi havde ikke lige fået anskaffet nogen - men det er klaret nu.. ,0)
Ungerne synes også det er lidt hyggeligt.. Sønnen er nok mest modig og tør godt tage dem op, men lillesøster skal lige se dem lidt mere an først..

 
Kyllingerne bor i hønsehuset her, som er nymalet og helt indflytningsklart.. Når de er faldet til,  får de lov til at komme ud i det (næsten ) fri. Kyllingerne kommer til at bo i den ene ende af køkkenhaven, hvor Gårdejeren nu er i gang med at gøre hønsegård klar..

Jo det var bestemt nogle dejlige gaver..Kommentarer

 1. Tillykke med fødselsdagen :-) Sikke nogle skønne gaver. Hortensiaen er fantastisk, gavekort til planter er rent guf og kyllinger..........det var sjovt hittet på :-)

  SvarSlet
 2. STORT tillykke med fødselsdagen.
  Sikke nogle skønne gaver du har fået - det er SÅ herligt når familie og venner forstår hvad der betyder noget for én. Selv elsker jeg også gavekort til planteskoler og den slags - for når jeg har fødselsdag i januar, er der ikke mange af mine ønsker som er på hylderne.
  Elsker dine hortensiaer... virkelig flotte. Dekorative i beden og rigtig gode inde i buketter.
  Mange havehilsner fra Susan

  SvarSlet
 3. Tillykke med føds'dagen ;o)

  Årh de små kyller <3
  Dem skal I nok få en masse glæde af.

  SvarSlet
 4. Stort tillykke med fødselsdagen. Skønne gaver du fik. Kyllingerne bliver spændende at følge.

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.