Gå videre til hovedindholdet

Fødselsdagsforberedelser

Min far har fødselsdag i morgen og idag var ungerne og jeg afsted for at hjælpe til med kagebagning og oppyntning til festen..


Min far har valgt at holde festen hjemme og har derfor lavet en midlertidig overdækning af deres terrasse. Opstillingen her er fra det ene af hjørnerne :0)


Et lille glimt fra bordet, der er dækket og klart. 
Min far er tømrer og derfor synes jeg det passer så fint at bloklysene står disse stykker af træ. Det er i øvrigt en lidt fed og samtidig enkel løsning synes jeg. Overvejer faktisk om jeg ikke skal have lign. stykker træ i butikken..


En ting jeg faktisk allerede har fået hjem til butikken, er gamle frugtkasser, som vi også har brugt til dekoration her hos mine forældre. Synes de er rigtig fede og anvendelige til mange formål..

Jeg glæder mig til festen imorgen og er sikker på det nok skal blive godt. 
Nu er der ihvertfald pyntet op og gjort klar til gæsterne ;0)


Kommentarer

 1. Tillykke med din far, og rigtig god fest. Hvor ser det flot ud med de gamle frugtkasser, lyng og husløg. Rigtig fin sensommerstemning.
  Knus

  SvarSlet
 2. hey hov!!!!!!
  Butik??????
  Jeg må være håbløst bagud, det har jeg da ikke læst noget om..... Det glæder jeg mig til at høre mere om :)

  Smuk, smuk pynt til festen. Håber i havde godt vejr til det.

  Knus fra Jill

  SvarSlet
 3. Det ser så fint ud :-) Tillykke med faderen, håber at festen var sjov og god :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.