Gå videre til hovedindholdet

Hul igennem!

Endelig! Vi har de sidste par dage haft lidt bøvl med vores netforbindelse - der er "klumper" i den og den bliver ved med at "kaste os af" - æv altså! 
Vi ved godt vi har valgt at bo lidt ude på landet, men derfor er det nu altså stadig lidt irriterende..  Men så er det med at slå til, når det så virker ik :0)

Først vil jeg gerne sige STOR tak til jeres søde kommentarer i forbindelse med sidste indlæg - jeg skal nok holde jer opdateret med butikken..
Idag har jeg haft fri fra arbejde og sådan kommer det til at være mange onsdage fremover. Jeg er nemlig gået ned i tid - nu er jeg på 30 timer - dejligt! 
Vi har talt om det længe herhjemme og nu blev det altså en realitet. 


Jeg glæder mig til fridage med lillepigen ( som snart bliver stor og skal starte i SFO til april ), til at tage imod sønnen, når han stolt har taget skolebussen hjem og bare til at have lidt mere tid til det herhjemme og de forskellige ting vi går og pusler med :0)

Billederne er fra pladsen foran det gamle hønsehus. Det er heromme vi parkere og nu er der også kommet lidt efterårs stemning her - med æbler, husløg og høstanemoner i skøn forening..
Kommentarer

 1. Dejlig efterårsstemning du har lavet. Jeg synes det er for tidligt, men må nok se i øjnene, at det jo altså er blevet efterår, så jeg vil også ha efterårsstemning.

  SvarSlet
 2. Flotte billeder. Det gav lige mig en ide, for jeg har også nogle gamle æble/kartoffelkasser stående. Selvfølgelig skal der plantes i dem:-)

  SvarSlet
 3. Ihh, der er bare SÅ hyggeligt hjemme hos dig.. Og hvor er jeg misundelig på at du kan gå ned i tid, det drømmer jeg også om...
  kh Pia

  SvarSlet
 4. Det lyder godt med en frionsdag. At have god tid er en fantastisk luksus!

  SvarSlet
 5. Godt "klumperne" er væk, så vi kan nyde dine indlæg og dejlige billeder. :-)
  Kram
  Birgitte

  SvarSlet
 6. Dejligt du er tilbage - og et kæmpe tillykke med den kommende butik. Glæder mig til at se meget mere.

  En skøn weekend til dig

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.