Gå videre til hovedindholdet

Design Trade - og lidt om hvorfor..

Som nævnt tidligere var jeg forbi Design Trade messen i Bella Center i den forgange uge. Jeg havde selskab af min mor og vi havde en rigtig hyggelig tur. 

Der var mange flotte stande og lækre sager - vi fik talt med en del mennesker og jeg må nok erkende at jeg var lidt træt i hovedet, da jeg kom hjem den aften ;0)

Jeg fik ikke taget så mange billeder som planlagt, jeg var bare så optaget af at gå og kigge. 
Men lidt blev det da til trods alt:

Her fra Chic Antiques stand
- uh mange fine ting..
Prøv lige at se kælken :0)

Sød og enkel dekoration i en fin "sølv" opsats..

Standen her havde også mange flotte ting..
Jeg er vild med de rustne jern figure her..

- og så til "hvorfor"..
Jo jeg var taget afsted for at skabe lidt kontakter, fordi jeg har nemlig kastet mig ud i et lille projekt herhjemme - ok lille er måske en underdrivelse :0) Jeg har nemlig besluttet mig for at åbne en lille butik i den ene af længerne her på Gården. 
Jeg har haft mange tanker og overvejelser - for og imod og "hvad nu hvis'er".. men nu gør jeg det!  

Butikken bliver en "livsstils butik" med brugskunst, småmøbler, gamle sager / loppefund og selvfølgelig lidt blomster :0)

Jeg vil have åbent i weekender og op til højtider og så vil jeg forsøge at deltage i forskellige livsstilsmesser mv., samt arrangerer inspirationsaftener.
Måske får jeg mod på at udvide med en netbutik - men i første omgang bliver det altså en fysisk butik.


Ja, så fik jeg fortalt det - og det bliver nok ikke det sidste I kommer til at høre om butikken :0)
Men for nu vil jeg bare ønske:

Rigtig god aften til jer derude
- og tak fordi I læser med
Kommentarer

 1. Ej hvor spændende. Stort tillykke med beslutningen:-). Jeg elsker sådan nogle gårdbutik:).

  SvarSlet
 2. Tillykke med din beslutning om at åbne butik. Det bliver spændende for dig, men også for os der følger med på bloggen. Skønne stande du har besøgt, hvis det bliver i den stil, du vil holde din butik, skal det nok blive flot.

  SvarSlet
 3. Det lyder spændende, måske du kan finde lidt inspiration her http://www.butik-skovgaarden.dk/Velkommen.html.

  SvarSlet
 4. Ihh, hvor spændende! Det glæder jeg mig til at høre (og se) mere om ;)

  SvarSlet
 5. wauw super idé, for din stil er simpelthen så smuk, så det kan kun blive en succes

  SvarSlet
 6. Dejlige billeder fra messen, der kunne jeg godt være blevet fristet over evne ;-)

  Det bliver spændende for dig med en lille butik. Håber det kommmer til at gå rigtig godt :-)

  SvarSlet
 7. En drøm bliver til virkelighed - sådan er det vel ?
  Held og lykke med springet :-) Håber at det går dig super, duper godt >3

  SvarSlet
 8. Jeg havde jo allerede hørt lidt om det ... Held og lykke! Jeg er selv startet den anden vej: Med internetbutikken først, men jeg tror at din måde at gøre det på er perfekt! Jeg går selv og snakker om at vi skal flytte på landet så jeg kan lave en lille gårdbutik også, for det er altså sjovt at møde sine kunder IRL. Mine egne erfaringer indtil videre er at det er sjovt - og stenhårdt arbejde - at lave butik :-)

  SvarSlet
 9. Super spændende. - Glæder mig kun til at høre mere herom. :-)
  Lyder attraktivt, så der må vist gæstes. Også attraktivt med events/inspirationsaftener. :-)

  SvarSlet
 10. Hvor lyder det bare hyggeligt med sådan en butik på landet, glæder mig til at høre mere

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.