Gå videre til hovedindholdet

Design Trade - og lidt om hvorfor..

Som nævnt tidligere var jeg forbi Design Trade messen i Bella Center i den forgange uge. Jeg havde selskab af min mor og vi havde en rigtig hyggelig tur. 

Der var mange flotte stande og lækre sager - vi fik talt med en del mennesker og jeg må nok erkende at jeg var lidt træt i hovedet, da jeg kom hjem den aften ;0)

Jeg fik ikke taget så mange billeder som planlagt, jeg var bare så optaget af at gå og kigge. 
Men lidt blev det da til trods alt:

Her fra Chic Antiques stand
- uh mange fine ting..
Prøv lige at se kælken :0)

Sød og enkel dekoration i en fin "sølv" opsats..

Standen her havde også mange flotte ting..
Jeg er vild med de rustne jern figure her..

- og så til "hvorfor"..
Jo jeg var taget afsted for at skabe lidt kontakter, fordi jeg har nemlig kastet mig ud i et lille projekt herhjemme - ok lille er måske en underdrivelse :0) Jeg har nemlig besluttet mig for at åbne en lille butik i den ene af længerne her på Gården. 
Jeg har haft mange tanker og overvejelser - for og imod og "hvad nu hvis'er".. men nu gør jeg det!  

Butikken bliver en "livsstils butik" med brugskunst, småmøbler, gamle sager / loppefund og selvfølgelig lidt blomster :0)

Jeg vil have åbent i weekender og op til højtider og så vil jeg forsøge at deltage i forskellige livsstilsmesser mv., samt arrangerer inspirationsaftener.
Måske får jeg mod på at udvide med en netbutik - men i første omgang bliver det altså en fysisk butik.


Ja, så fik jeg fortalt det - og det bliver nok ikke det sidste I kommer til at høre om butikken :0)
Men for nu vil jeg bare ønske:

Rigtig god aften til jer derude
- og tak fordi I læser med
Kommentarer

 1. Ej hvor spændende. Stort tillykke med beslutningen:-). Jeg elsker sådan nogle gårdbutik:).

  SvarSlet
 2. Tillykke med din beslutning om at åbne butik. Det bliver spændende for dig, men også for os der følger med på bloggen. Skønne stande du har besøgt, hvis det bliver i den stil, du vil holde din butik, skal det nok blive flot.

  SvarSlet
 3. Det lyder spændende, måske du kan finde lidt inspiration her http://www.butik-skovgaarden.dk/Velkommen.html.

  SvarSlet
 4. Ihh, hvor spændende! Det glæder jeg mig til at høre (og se) mere om ;)

  SvarSlet
 5. wauw super idé, for din stil er simpelthen så smuk, så det kan kun blive en succes

  SvarSlet
 6. Dejlige billeder fra messen, der kunne jeg godt være blevet fristet over evne ;-)

  Det bliver spændende for dig med en lille butik. Håber det kommmer til at gå rigtig godt :-)

  SvarSlet
 7. En drøm bliver til virkelighed - sådan er det vel ?
  Held og lykke med springet :-) Håber at det går dig super, duper godt >3

  SvarSlet
 8. Jeg havde jo allerede hørt lidt om det ... Held og lykke! Jeg er selv startet den anden vej: Med internetbutikken først, men jeg tror at din måde at gøre det på er perfekt! Jeg går selv og snakker om at vi skal flytte på landet så jeg kan lave en lille gårdbutik også, for det er altså sjovt at møde sine kunder IRL. Mine egne erfaringer indtil videre er at det er sjovt - og stenhårdt arbejde - at lave butik :-)

  SvarSlet
 9. Super spændende. - Glæder mig kun til at høre mere herom. :-)
  Lyder attraktivt, så der må vist gæstes. Også attraktivt med events/inspirationsaftener. :-)

  SvarSlet
 10. Hvor lyder det bare hyggeligt med sådan en butik på landet, glæder mig til at høre mere

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.