Gå videre til hovedindholdet

Nemt og enkelt

Det handler om bordpynten til min fars fødselsdag i sidste uge.
Jeg viste lidt af det i sidste uge - nu får i resten ;0)

 
Bordene var lidt smalle, så derfor var der ikke plads til de helt store udskejelser eller mere traditionelle borddekorationer. Derfor besluttede vi at gøre det enkelt og lave en lille "efterårsbuket" på hver tallerken - det tager så lidt tid, når der skal laves 78 - smiler. Men det var det hele værd og en sød ide selvom man "kun" skal holde en helt "almindelig" middag ;0)
Jeg kan ret godt li' ideen om at der er lidt til hver enkelt gæst , også selvom det måske tager lidt ekstra tid..

 
 
Vi havde brugt agern, egeblade og bær i smukke efterårsfaver, til den ene halvdel af "buketterne", til den anden halvdel havde vi brugt små æbler istedet for agern - bare for at lave lidt variation.. 
Det hele blev samlet med en rustik snor, hvor jeg havde bundet knude på enderne, som en ekstra lille detalje. Efterårs "buketterne" passede fint sammen med de grønne servietter og dugen, som mine forældre havde valgt.

Ideen kan varieres som man har lyst - friske blomster om sommeren, en lærkekogle el. grankvist til jul og måske et lille forårsløg til påske - kun fantasien sætter grænser :0)

 
Lysene stod som bekendt på de rustikke træstykker og derudover havde vi lagt små græskar på bordet.
Nemt og enkelt bordpynt - og let at gøre efter, hvis man skulle have lyst til det ;0)

Kommentarer

 1. Det ser godt ud :-) Dejligt når naturens materialer bruges så smukt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :0) Jeg holder meget af at bruge naturmaterialer - dejligt bare at kunne bruge løs af det man alligevel lige har udenfor ik ;0)
   god dag

   Slet
 2. så fint at hver en gæst fik sådan en fin buket, det viser jo at der er gjort ekstra ud af hver en gæst.

  SvarSlet
 3. Ja det er sødt med de små buketter på servietterne, og næsten alt kan jo bruges afhængig af årstid :-)
  Knus

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.