Gå videre til hovedindholdet

Det skulle ta' 5 år..

..før Gårdejeren og jeg fik gjort noget ved de billeder, der var så mange søde mennesker der tog, da vi blev viet i mine forældres have..

Vi blev viet, samme dag som vores datter blev døbt.
Først tog vi i kirke og fik døbt prinsessen :0) Efterfølgende havde vi inviteret til spisning mv. i mine forældres have. Da vi bød gæsterne velkommen, fortalte vi, at vi lige havde noget vi skulle have klaret, inden vi kunne sættes os til bords.

Herefter kom viceborgmesteren og viede os, mens vores familie og venner så til.. Helt uformelt - lige som vi ønskede det - Det var en dejlig dag..

Men billederne har bare ligget på computeren og er ikke rigtig kommet videre..



For noget tid siden fik jeg en henvendelse fra Cewe Color, om jeg havde lyst til at anmelde et af deres produkter.. Nu er jeg lidt varsom med produktanmeldelser, men jeg må indrømme at jeg blev lidt nysgerrig - og jeg kunne jo faktisk godt tænke mig at gøre lidt ud af de bryllupsbilleder ;0)



Valget faldt på Fotobogen i højformat. Jeg har lavet min på Cewefotobog.dk og det var egentlig rimlig let at gå til.
Jeg valgte at indsætte lidt dekorationer på siderne og så ellers bare lade billederne tale for sig selv.


Jeg er godt tilfreds med resultatet og synes det er en god måde at samle sine billeder på - i hvert fald hvis der er et fælles "tema" for dem.
Jeg talte med en veninde om at man jo også kunne bruge ideen, når man havde været på ferie - så kunne man få lavet en samlet "feriebog" fra sommerferien eller lign.. det kunne måske også være en gaveidé her til jul - måske til bedsteforældrene, eller fodbolddrengen, ridepigen eller..

Jeg kan i hvert fald sagtens anbefale den herfra - og tror måske heller ikke det er sidste gang, jeg har forsøgt mig med at lave fotobøger.. :0)

Næste billedeprojekt bliver at fremkaldt alle hverdagsbilleder mv. og få sat dem i album. Det er altså noget andet, når man kan sidde og kigge på billederne i et album eller bog, fremfor computeren - eller hvad synes du?

Kommentarer

  1. Super god ide, og hvor ER det blevet en flot fotobog, du har fået lavet af en ganske særlig dag. Der er ikke noget så skønt som at sidde med billederne i hænderen, frem for altid - som nu - hvor billederne bliver set via en pc. Tror da lige jeg vil tage den ide til mig, og tak for indlægget :-)
    Kh
    Jeanette

    SvarSlet
  2. Projekter som venter længe kan jeg sagtens snakke med om ;o)

    Inden digitalkameraets tid, sad samtlige billeder i mapper og blev jævnligt kigget igennem. Nu ligger mange på computeren, og endnu flere på disketter - hvor ingen ser dem. Det er egentlig ret øv!

    SvarSlet
  3. Super ide´. Ville også hellere gemme mine minder i en bog en på Pcén.
    God weekend :-)
    Kram
    Birgitte

    SvarSlet
  4. Jeg er helt enig med Lise, vi tager billeder og så ligger de gemt, hvor vi skal bruge noget elektronisk for at kunne se dem.
    Vi fik også taget en masse billeder til vores bryllup, måske jeg skulle se at få samlet alle dem fra hele dagen i sådan en bog. Og så kan vi snakke om masser af tema-bøger bagefter :-)

    SvarSlet
  5. Bedre sent end aldrig;0)Vi er heller ikke for gode til at få billederne videre fra computeren/disketten,for det virker lidt uoverskueligt.Jeg har dog fået lavet vores bryllupsalbum og det er dejligt at se tilbage på en skøn dag:0)
    Smuk brudebuket du havde:0)

    SvarSlet
  6. Hvor ser det flot ud i den bog - ser også ud som om i havde en fantastisk dag ♥
    Rigtig god weekend
    Kh Anja

    SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.