Gå videre til hovedindholdet

Hjerte med nyt udseende

For noget tid siden lavede jeg et hjerte af birkegrene - se indlægget her

I dag fik jeg afprøvet en ide, jeg har haft i tankerne et stykke tid. Jeg ville gerne bruge nogle af de snebær, vi har i haven. Jeg tænkte først at binde en krans, men fik så ideen at bruge birkehjertet og så binde olivengrene og snebærrene på her.

Resultatet kan I se her:
 
 
Havestolen må lige lægge ryg til, mens billederne blev taget. Jeg nåede nemlig ikke at få hængt hjertet op her til aften - så det må blive morgendagens projekt :0)
 
Vinterhvide bær
- ja, måske er det lige tidligt nok, men kunne altså ikke bare lade dem hænge..
 
 
Synes egentlig det blev rigtig fint og tror det vil se smukt ud  på døren. En god anledning til at få ordnet lidt ved hoveddøren ;0)
 
Næste binderi projekt bliver en krans eller en stjerne - og jeg hælder nok mest til stjerne. Den skal hænge i det store vindue i døren i vognporten. Måske med en lyskæde..
 
Skal nok holde jer opdateret.. ;0)

Kommentarer

 1. Det er meget, meget fint! Jeg får ikke så tit lavet sådan noget, men jeg får virkelig lyst til at kaste mig ud i noget lignende ;-)

  SvarSlet
 2. Hvor er det hjerte yndigt, så enkelt og alligevel så fint :-)
  Jeg har en svaghed for snebær, fordi de er så yndige i binderi, og har faktisk overvejet, om jeg skal plante nogen. Vil i så fald finde en sort der ikke breder sig alt for voldsomt.

  SvarSlet
 3. Hvor er den smuk. Det er jo nu snebærrene er fine, til vinter er der ikke meget pynt ved de skrumpede og brune bær, der er tilbage. Så det er da med at bruge løs af dem nu. Der skal nok blive helt eventyrligt i din vognport, med næste kranseprojekt. Vil glæde mig :-)
  Knus

  SvarSlet
 4. Hvor er det et sødt hjerte,smukt med snebærrene:0)

  SvarSlet
 5. God ide - hjertet er meget smukt :-)

  SvarSlet
 6. Meget elegant - og fiks ide med birkegrenene

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.