Gå videre til hovedindholdet

Så er det ved at være tid igen..

..det er fodring af havens fugle, jeg tænker på...
Mange fodrer hele året, men her  på Gården er det primært om efteråret, de vilde fugle får lidt ekstra guf :0)

 
I dag kom der frø i fuglehusene rundt i haven, men jeg hængte også disse "foder-ringe" op. De er købt færdige, men uden snor. Jeg har bundet et bånd i dem, så de blev klar til ophængning.

 
Jeg brugte det grove rustikke natur snor, som i øvrigt er en fast bestanddel af mit kreative lager - kan bare bruges til så meget forskelligt, så støder du på en rulle - så køb den ;0)
Jeg brugte også et blonde bånd til nogle af foder-ringene..

Synes faktisk de blev rigtig fine, som de hænger derude i træerne og samtidig er til glæde for fuglene..

 
Måske en idé til værtindegave - pakket fint i en lille æske eller cellofan pose..

Idéen er hermed givet videre :0)

Kommentarer

 1. Æv.. Stod med en pose fuglefrø i hånden da jeg var ude og handle - Nu ønsker jeg at jeg havde lagt den i indkøbskurven, så jeg også kunne få fugledekorationer i haven.

  Ser smukt ud med blonden - natursnor har jeg også i store mængder.. Total uundværlig :o)
  Fuglefoder er skrevet på indkøbssedlen til næste gang...

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må nappe det med næste gang du er afsted ;0)
   God aften

   Slet
 2. Hvor er de ringe fine og praktiske! Hvor har du fundet dem?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der røg også et par pakker i kurven.. de er købt i Rema til 10 for 3 stks :0)
   God aften

   Slet
 3. Helt perfekt gave til fuglelivet, sig selv og andre. :-)
  Kram
  Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg ville i hvertfald selv blive glad for lign.. :0)
   God aften til dig..

   Slet
 4. Sikke en sød ide, når nu man gerne vil være god ved fuglene, kan man jo ligeså godt gøre det på en dekorativ måde. Tak for den gode ide. Hilsen Dorthe

  SvarSlet
 5. Det ser totalt fuglehyggeligt ud. Hvis jeg var fugl, ville jeg bo i jeres have :-) Jeg er også i gang med at lave fuglefoder, af bær, men det kommer i fryseren indtil vinteren sætter ind, og de for alvor får brug for foder.

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.