Gå videre til hovedindholdet

Fridag

..og helt nede i gear..

 
Dejligt med en fridag midt i ugen, der bare kan bruges som man vil - til næsten ingenting - og så alligevel  - der er jo altid nogle praktiske gøremål der trænger sig på.. ;0)


Lillepigen har også været hjemme idag - det er hun faktisk altid når jeg har fri - hyggeligt og det er bare med at nyde det.. lige om lidt er det slut og så er det hendes tur til skole og SFO ( suk..) 

Storebror kom hjem efter skole og sammen har de både bagt kager og lavet aftensmad - næsten uden skænderi (og hjælp)  til stor glæde for moderen  ;0)

 
 Jo, helt sikkert en dejlig fridag..
Kommentarer

 1. hvor lyder det bare til at ha' været en hyggelig dag

  SvarSlet
 2. Hvor ser det bare godt ud. Jeg kan godt forstå du nød din fridag. Jeg bliver også inspireret til at lavet mig et stilleben på mit lille bord. Tak.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Uh, ja, det er sundt og godt med sådan en fridag! Og så er det smukke billeder du viser!

  SvarSlet
 4. Det er altid dejlig med en fridag og skønt med hygge med ungerne <3
  Skønne billeder - det ser hyggeligt ud.
  Fortsat god aften til dig og familien.
  Knus Birgitte

  SvarSlet
 5. Dejligt at være nede i gear. Vi burde huske det ofte. :-) Vi går til efterårs ferie i dag og vi skal også helt ned i gear. :-)
  God weekend
  Kram
  Birgitte

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.