Gå videre til hovedindholdet

Fridag

..og helt nede i gear..

 
Dejligt med en fridag midt i ugen, der bare kan bruges som man vil - til næsten ingenting - og så alligevel  - der er jo altid nogle praktiske gøremål der trænger sig på.. ;0)


Lillepigen har også været hjemme idag - det er hun faktisk altid når jeg har fri - hyggeligt og det er bare med at nyde det.. lige om lidt er det slut og så er det hendes tur til skole og SFO ( suk..) 

Storebror kom hjem efter skole og sammen har de både bagt kager og lavet aftensmad - næsten uden skænderi (og hjælp)  til stor glæde for moderen  ;0)

 
 Jo, helt sikkert en dejlig fridag..
Kommentarer

 1. hvor lyder det bare til at ha' været en hyggelig dag

  SvarSlet
 2. Hvor ser det bare godt ud. Jeg kan godt forstå du nød din fridag. Jeg bliver også inspireret til at lavet mig et stilleben på mit lille bord. Tak.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Uh, ja, det er sundt og godt med sådan en fridag! Og så er det smukke billeder du viser!

  SvarSlet
 4. Det er altid dejlig med en fridag og skønt med hygge med ungerne <3
  Skønne billeder - det ser hyggeligt ud.
  Fortsat god aften til dig og familien.
  Knus Birgitte

  SvarSlet
 5. Dejligt at være nede i gear. Vi burde huske det ofte. :-) Vi går til efterårs ferie i dag og vi skal også helt ned i gear. :-)
  God weekend
  Kram
  Birgitte

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.