Gå videre til hovedindholdet

Ugen der gik..

..så blev det fredag igen og her ligger hele familien og flyder i stuen :-)

Ugen har budt på lidt forskelligt. .

Bl.a er sønnen er startet hos en zoneterapeut for at se om det kan hjælpe på hans migræne. . Det gik fint og jeg krydser fingre. .


Mit arbejdsværelse er ved at springes af papkasser fyldt med varer til butikken. Det har taget lidt længere tid at få den klar end jeg regnede med - men det bliver godt synes jeg :-) og jeg glæder mig til at komme ordenlig på plads..

I weekenden burde både hjemmeside og Facebook side være på plads og endnu et punkt kan slettes på "To - do listen"
Jeg forbereder mig på min første julemesse / julemarked- det glæder jeg mig meget til og jeg skal nok fortælle mere..


Jeg har samlet grene i forskellige størrelser der ligger og venter på at blive bundet sammen og forhåbentlig bliver til fine stjerner - ja det bliver så weekendens projekt ( ok..et af dem..smiler..)

Billederne i indlægget kommer fra mine forældres have, hvor min mor har lavet denne lille opstilling der byder velkommen i indkørslen :-) Jeg kunne ikke lade vær m lige at tage et billede af den, da vi havde familiedag i torsdags..

Og med denne lille opsummering på de sidste par dage.. 

- Rigtig god weekend til jer derude :-)


..psst..jeg kan da lige fortælle at de fine zink lygter kommer fra butikken ;-)


Kommentarer

  1. Jeg kan godt forstå at du ikke kunne lade være med at forevige din mors opstilling, hvor er den hyggelig.
    Også god weekend til dig :-)

    SvarSlet
  2. Min veninde kan holde sin migræne på et minimum ved at gå til zoneterapi. Håber det virker mindst ligeså godt for din søn!
    Det er så spændende med din butik! Held og lykke og god arbejdslyst ;-)

    SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.