Gå videre til hovedindholdet

Det ku' have været værre..

.. det er stormens ødelæggelser jeg hentyder til..
Vi frygtede ellers at taget ville blæse af staldbygningen, men så galt gik det heldigvis ikke.Det var voldsomt synes jeg. Børnene og jeg blev "fanget " hos mormor og morfar. Sønnen skulle til zoneterapi og lillesøster blev imens passet hos morfar.
Jeg havde da aldrig forestillet mig at det ville blive så slemt, at vi ikke kunne komme hjem. Men det blev det altså! Da vi kom ud fra zoneterapeuten, kunne vi tydelig mærke hvor meget vinden var taget til og da vi nåede mine forældre, blev vi der i sikkerhed!

Gårdejeren var nået hjem og havde fået hestene ind og kunne nu bare se til, mens tagpladerne på den ene staldbygning truede med at falde af..


Jeg tror det værste, var at tænke på, han var der alene.. Sønnen var også noget bekymret. Man kan godt mærke aldersforskellen på de to unger i sådanne situationer. Hvor lillesøster bare håbede på at vi skulle sove hos mormor og morfar, ja så havde sønnen noget mere forståelse for situationens alvor.. Også selvom om moderen prøvede at lade som om hun var heelt rolig ;0)

- vi blev der ikke og sove, selv om det kunne have været hyggeligt.. Vi kørte hjem, da politiet ophævede udkørselsforbuddet senere på aftenen.
Men jeg må indrømme det tog noget tid før, der var ro i huset.

I dag har vi været hjemme - mest for at ungerne kunne få lov at få sovet - særligt sønnen og så har vi brugt noget af dagen på at få ryddet op udenfor.


Status blev:
- afblæste tagplader og lidt af rygningen på den ene staldbygning.
- to vinduer ødelagt - det ene helt blæst ud - også i staldbygningen
-hønsehuset blæst omkuld - alle fjerede venner har det fint og huset er kommet på højkant igen ;0)
-tagene på kaninburene blæst af - de er nu flyttet indendørs i stalden
-to træer væltet - det ene Guldregnen som jeg ellers havde overtalt Gårdejeren til IKKE at fælde - æv..
-drivhuset har fået ødelagt det ene vindue..
-adskillige blomster, kurve, krukker mv. trænger nu til udskiftning... Mangler stadig at finde en stor pilekurv - måske skulle jeg spørge naboen, om den er landet hos dem :0)

Men det vigtigste er at alle er ok - både mennesker og dyr. Så pyt med resten ik ;0)

Hvordan har I oplevet stormen derude?

Kommentarer

 1. Her røg der et vægdrivhus.
  Alle sider fløj af.
  Heldigt at der ikke skete mere hos jer,
  selvom det alligevel er en del.
  Håber i får styr på det igen.
  God og dejlig dag til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlet
 2. Godt der trods alt ikke skete mere.
  Såvidt jeg kan se, er det kun mine to rosenbuer, der er færdige og derfor skal udskiftes til foråret. Der er jo ingen grund til at gøre det nu....der kan jo komme flere storme :)

  SvarSlet
 3. Jeg turde ikke køre hjem fra arbejde, så Rasmus måtte komme og hente mig ;-)

  SvarSlet
 4. Man bliver overrasket over så stor kraft naturen har, når den rigtig viser tænder.
  Godt der ikke skete skade på mennesker og dyr. De andre ting kan erstattes - har du forresten fundet pilekurven igen ;o)

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.