Gå videre til hovedindholdet

Udskiftning af sommerblomster

Nu kunne jeg ikke vente længere - bænken her måtte frem igen.
Den står her ved den nypudsede gavl og selvom der stadig mangler lidt småting, så savnede jeg den altså. Der manglede lige lidt til at byde velkommen, når man kommer hjem :0)

Sommerblomsterne der før stod her, er blevet udskiftet med hvide lyng i en gammel pilekurv, samt lidt æbler. Hortensiaen er stadig den samme - "magical", der fint skifter farve og nu er ved at blive mere grønlig..

Her i aftensolen.. 
- måske er det bare mig, men jeg synes altså godt man kan mærke at vi nærmer os efteråret - selvom det har været vejr til bare ben idag..


Æbler og lyng er et "must" for mig, når vi nærmer os efteråret..


Det er i øvrigt ikke det eneste sted, der er blevet fornyet lidt. 
Også det lille bord i vognporten har fået lidt "efterårs-drys" i form af en vindheks og igen lidt æbler..


Er der mon også begyndt at komme lidt efterår ind hjemme hos dig?

Kommentarer

 1. Det ser dejligt ud. Sød lille sten, der hvor ders står Velkommen

  SvarSlet
 2. Ja, jeg fornemmer også efteråret lige om hjørnet. Jeg tænker at jeg snart vil skifte mine pelargonier ud med chrysanthemum. Dine pynterier er rigtigt fine :-)

  SvarSlet
 3. Hvor ser det dejligt ud. Hos mig er der også vindheks og æbler. Æblerne er jo tegn på høst. Min mand høster korn hos naboen i dag, så der er høststemning og den breder sig jo ligesom. Køkkenhaven bugner af blomster og grøntsager. Man kan tydeligt mærke at dagene er blevet kortere. Så tiden er ved at være til flere levende lys :-)
  Høstkram

  SvarSlet
 4. Det ser rigtig godt ud :)
  Dejligt at se den hvide lyng.

  Ønsker dig en dejlig dag.
  Knus Birgitte

  SvarSlet
 5. Hvor ser det skønt ud.
  Her har også sneget sig et par lyng ind, men ellers kæmper jeg for at holde liv i sommerbomsterne lidt endnu... Måske sommeren holder lidt længere...? Jeg håber :o)

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.