Gå videre til hovedindholdet

En fin buket - og en lille opdatering..

Igår var min svoger, svigerinde og deres drenge på besøg til spisning. Det var som altid rigtig hyggeligt :0)

Jeg var så heldig at få den fine buket her af min svigerinde..


Bundet af lækre sager fra haven og med en lille sommerfugl..


Nu står den på spisebordet i stuen og skaber lidt sensommer stemning - ja det kan man vel godt begynde at kalde det nu ik ;0)

Og så det til opdateringen - og nej det handler ikke om den frække hund ( selvom jeg har måtte skubbe ham ned fra sofaen et par gange idag - smiler..), men om vores "lille" renoveringsprojekt jeg fortalte om forleden..
Vi fortsatte ( og med vi, mener jeg naturligvis Gårdejeren hi hi..) nemlig projektet og blev enige om at fjerne træbeklædningen på gavlen og lade det stå som oprindeligt. 
Det bliver rigtig godt synes jeg og idag blev gavlen så pudset op igen ( tak for hjælpen svoger..) - se bare her..


Nu skal vinduerne og døren males - og der kan jeg være med ;0) og så skal vi finde ud af hvilke farve gården skal have.. men der er heldigvis god tid til at tænker over det i...
Jeg skal nok holde jer opdateret på projektet, det kommer til at tage lidt tid - men hold op hvor bliver det bare godt :0)

Nu vil jeg tage min aftenrundtur inden jeg svinger "stængerne" op i sofaen ( uden hund!). Imorgen starter hverdagen igen, med skole, børnehave og madpakker :0)

Rigtig god aften derude  

Kommentarer

 1. Sikke flot en bygning det er... hvad skal I mon bruge den til?
  Jeg tænker jo straks på en lille skøn butik der sælger dejlige loppefund og haveting... :-)
  Og smukke blomster - dejlig hilsen.
  Knus Susan

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susan
   hmm nu smiler jeg lidt - for egentlig er det planen at der skal være en lille gårdbutik lige bag døren der ;0) Og ja blomster mv, bliver det der kommer til salg. Planen er at butikken åbner i løbet af efteråret - primært med weekend åbent, da det bliver en lille hobby virksomhed :0) Så det var dælme godt gættet.. Skal nok skrive lidt mere om det på bloggen, når vi nærmer os åbningen..
   God dag til dig
   KH.

   Slet
 2. Smuk buket. Hvor er gavlen blevet flot. Nogle farvehandlere har et program hvor man kan ligge et billede ind af huset, og prøve forskellige farver på mur og træværk. Prøvede jeg for flere år siden med mit lille lysthus, så er det meget nemmere at vælge :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette
   Det havde jeg slet ikke tænkt på! God ide for det er altså lidt svært at vælge farve synes jeg..
   God dag
   KH.

   Slet
 3. Ser godt ud med huset... jeg tænkte på dig da vi kørte mod rødvig der er godt nok lækket på stevns...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tine
   Ja her er dejligt ude på landet ;0) Mon I havde en dejlig ferie i Frankrig? Glæder mig til at høre om den- mon der kommer et indlæg?
   Kram

   Slet
 4. Hvor ser det bare fint ud! Er selv igang med samme projekt - har fået 3 længer pudset op og nu er turen kommet til stuehuset. Ting tager tid ;-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Ja ting tager tid - det er godt at skrive sig bag øret ;0)
   Du er lidt længere fremme end vi er i projektet - det bliver så fint, når de står pudset og fine..

   Slet
 5. Sikke en smuk og enkel buket du har fået forærende der. Rigtig sensommer buket. :-)
  Rigtig god uge
  Kram
  Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Birgitte
   Tak skal du have - og god uge til dig også ;0)
   Kram

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.