Gå videre til hovedindholdet

Aftenstemning i drivhuset..

Hver aften går jeg en lille rundtur i haven , vander krukkerne og ser til hestene..
Det er lidt hyggeligt og som regel har jeg følgeskab af hundene og kattene, så det bliver næsten til et lille optog ;0)

Idag sluttede jeg af i drivhuset for at samle tomater. Fra drivhuset er der en smuk udsigt ud over naboens mark og idag satte jeg mig lige et øjeblik og nød solnedgangen..
Her følger lidt stemningsbilleder fra drivhuset:


Vinen gror flittig og truer med at overtage hele drivhuset. Jeg burde nok beskære den lidt mere end jeg gør, men synes bare det skaber sådan en hyggelig "orangeri stemning" derinde..


Der er mange vindruer - de ser så dekorative ud, som de hænger der i klaser.

På plantebordet..


Dagens høst
 - der er altså ikke noget som smagen af nyplukkede tomater uhm! 
..Som slik ;0)

..og udsigten fejler bestemt heller ikke noget..

Rigtig god aften derude


Kommentarer

 1. Tak for dejlig aftenstemning. Sikke meget du kan få ud af dit lille drivhus, og sikke en udsigt du har!
  Mange hilsner Karin fra Blomsterlyst

  SvarSlet
 2. Smukke billeder!
  Får lyst til en tomat! :)

  SvarSlet
 3. Smukke billeder fra dit drivhus!
  Får lyst til en tomat! :)
  God søndag

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.