Gå videre til hovedindholdet

Give Away

Jeg synes godt man kan mærke, vi er begyndt på sensommeren. Dagene bliver kortere - det bliver hurtigere mørkt og nu nærmer tiden sig, hvor vi skal til rigtig at hygge indendørs - tænde stearinlys mv. 
Det er helt ok, synes jeg - jeg holder af årstidernes skiften - hver med deres charme ;0)I anledning af sensommeren sætter jeg her en Give away igang. Du kan vinde et gammelt vindue, magen til det på billedet - om du vil bruge det indendørs eller udendørs - det er helt op til dig :0)Reglerne er enkle - 1 lod for en kommentar. I kommentaren må du meget gerne skrive, hvor du forestiller dig at vinduet skal står.  Har du lyst til at linke er det dejligt, men det giver ikke flere lodder ;0)

Jeg trækker en vinder d. 1. september, hvor efteråret officielt starter.

Kommentarer

 1. forestiller mig at det kan stå på et lille skab ved min sofa:)

  SvarSlet
 2. Sikken da en herlig giveaway, så anderledes :-)
  Jeg kan forestille mig vinduet mange steder - i haven - på terrassen - i køkkenet o.s.v.

  SvarSlet
 3. Hei!En flott blogg du har. Jeg vil gjerne være med i trekningen av vinduet. Har en glassveranda der det hadde tatt seg godt ut! Mvh.annemarigabrielsen@gmail.com

  SvarSlet
 4. Jeg deltager helt sikkert.
  Jeg ville elske at have så fint et vindue til at stå og pynte i min stue med pynt foran. Måske nogle stearinlys så man kan se genskæret i vinduet.
  lonni@stoltenborg.dk

  SvarSlet
 5. Sikke en fin Give Away og klart jeg gerne vil deltage <3
  Hvis jeg er heldig at vinde, tror jeg måske det skal stå mit gamle andretter bord i vores køkken.
  Vi opholder os rigtig meget her.

  Knus og fortsat god dag.
  Birgitte

  SvarSlet
 6. Uhh en lækker Give Away præmie, den vil jeg da gerne vinde :-)
  Hvis jeg bliver den heldige, skal vinduet stå på de lave skabe i entréen sammen med min Madonna og lidt stearinlys :-)
  Tusind tak for en altid inspirerende blog :-)

  SvarSlet
 7. Det ser så hyggeligt ud hos dig, det vil det nok også gøre her hos mig?
  Tror det ville komme til at stå på terassen måske, eller i mit værksted!

  SvarSlet
 8. Min første kommentar, men har fulgt med på din hyggelige blog længe. Hvis jeg bliver den heldige, så tror jeg at jeg vil bruge det på vores spisebord, altså liggende og med nogle små glasvaser/nips placeret i hvert lille vindue. Bare sådan for at være lidt anderledes ;-) Skøn Give Away!

  SvarSlet
 9. Hey søde, super skøn give away som jeg helt sikkert er med på.
  Jeg drømmer om et orangeri lavet af gamle vinduer i haven. Her kunne det indgå..
  ellers kunne jeg forestille mig at bruge det til en låge i et hjemmebrygget skab til badeværelset..
  knus og go'e weekend

  SvarSlet
 10. Sødt vindue, den Give Away vil jeg gerne vinde :-)
  Jeg forestiller mig, den kunne stå på en lille kommode, vi har arvet efter min svigermor. Kommoden var den hun havde med sig, da hun som ung var ude og tjene.

  SvarSlet
 11. Åhhh, det er lige det jeg har ønsket mig så længe, men som jeg endnu ikke har været heldig at finde. Jeg forestiller mig at det skal ha' plads i stuen på vores gl. teaktræsskænk, som lige om lidt er klar, som spisebordet er blevet det. Et gl. bord i teaktræ m. 8 stole til, som har været min mands bedsteforældres, men som stadig er så stærkt og intakt. Bord og stole er blevet sandblæst, og har herefter fået hvid olie. De gl. sorte nappasæder på stolene, er udskiftet m. sandfarvet anilinlæder. Det står flot og lyst, og toner samtidig lidt råt, da træets smukke struktur træder frem på en helt anden måde end i dets alm. mørke nuance... - Jeg vil elske at vinde det smukke vindue. Skulle jeg være den heldige, vil jeg bare juble over en ekstra og ikke mindst fantastisk fødselsdagsgave. :-)

  SvarSlet
 12. Hvor er det fint, det vil jeg gerne vinde. Kan forestille mig indtil flere steder, det kan have god effekt: på et lille skab,. på en art repos, vi har på soveværelset eller på den smalle kommode i gangen.

  Faldt over din blog sidste weekend, læste den hele og fik lige det tiltrængte pust til at komme i gang med en masse mindre projekter herhjemme :-)

  K.h. KirstenLN

  SvarSlet
 13. Kære Gårdejerinde :)

  Sikken en smuk Give Away, og som altid et smukt, smukt billede som viser din helt utrolige evne til at skabe hygge og stemning omkring dig.

  Hvis vinduet kom til at flytte ind i Idyl, skulle det stå i min entré, som jeg det sidste års tid har prøvet på at få færdig :)
  Jeg tror måske jeg vil se om ikke jeg kunne komme i gang med at få svinget maler-kosten lidt igen, tænk nu hvis jeg blev den heldige vinder :) :) :)

  De aller kærligste hilsner fra
  Jill

  SvarSlet
 14. Det smukke gamle vindue skal stå i et kæmpe-vindue, jeg har i stuen, sammen med 'gamle' ting der passer til ;) Du har så mange fine sager <3

  SvarSlet
 15. Jeg ææælsker din blog...ja måske lidt fedteri her ;), men jeg finder så lækker inspiration på din blog.
  Hvis vinduet skulle ende hos mig, så skal det helt sikkert stå på badeværelset eller entreen.
  Jeg krydser og krydser fingre og linker for at få lidt god karma ;)

  SvarSlet
 16. Wauhhh!! Det gad jeg godt og vinde, har lige pladsen til det...

  Linker helt sikkert på min blog.

  Ha´en dejlig weekend

  Knus Susi

  SvarSlet
 17. Super hyggelig blog - håber jeg kan nå at være med - ved lige hvor det skal stå.
  Hilsen Pytte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pytte
   Har desværre lige trukket en vinder - desværre..
   Men rigtig god søndag alligevel

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.