Gå videre til hovedindholdet

Næsten som et loppefund..

..men det er det altså ikke..
Det er tæppet her jeg taler om:


Jeg kommer sådan til at tænke på de tæpper, man nogen gange ser på loppemarkeder.
Men tæppet her er ikke fundet på et loppemarked - det er en god ven af familien, der har strikket det og der er allerede kamp om det i sofaen ;0)


Det er måske også lidt mere pastelfarvet end dem man ser på loppemarkederne - men indrømmet jeg er altså bare mere til de støvede dæmpede farver som disse..


Kurven er i øvrigt heller ikke et loppefund - kun et fund ;0)  - i Netto til 30 kr.. Den måtte med hjem - tænker den kan bruges til mange formål - og i dagens anledning altså til "fotoshoot" af tæppet :0)

Nu står weekenden for døren - dejligt. I morgen lørdag står den på lidt rengøring og måske lidt flytten rundt på nips og andre ting og sager - kender du det ;0) Så har jeg lovet ungerne at bage kage - og måske se en film..uhm råhygge.. og søndag står den på venindetur til Jylland for at se EM i ridning..

Men for nu, vil jeg bare krybe længere ind under mit nye tæppe og prøve at følge lidt med i den film, der kører på fjernsynet i baggrunden :0)

Rigtig god weekend -
Hvad mon du skal lave ..?Kommentarer

 1. Det lyder da som en helt perfekt weekend - kan både tilslutte mig programmet for lørdag og søndag.
  Super flot tæppe, er helt enig med hensyn til farvevalget.

  Rigtig god weekend :-)

  VH. Jane

  SvarSlet
 2. Fint tæppe, det passer jo lige hos dig.
  Rigtig god weekend.
  Knus

  SvarSlet
 3. Der er intet som skønne tæpper og råhygge i sofaen. - Jeg er selv stor "tæppenarkoman", og kan slet ikke være i min hyggekrop uden et af mine tæpper. Manden min ryster på hovedet. Og den stakkel. Han har 2 af slagsen i huset, da datteren har den samme kærlighed for tæpper og hygge som sin mor. - Et rigtig flot tæppe du har fået dig. Skønne farver i en lækker strikversion. :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.