Gå videre til hovedindholdet

Taget på fersk gerning!!

Blev bare nødt til at vise jer slamberten her, der bestemt mener at sofaen er hans!


..men næh nej - det kan han glemme ;0)

God dag derude

-vender tilbage senere på dagen, med endnu et indlæg..

Kommentarer

 1. nårh han er da sød, kan du virkelig nænne at flytte ham?

  SvarSlet
  Svar
  1. ..nej det var faktisk lidt svært, hvis jeg skal være helt ærlig ;0)

   Slet
 2. Sikke en fræk hund du har ha ha
  Den ved godt, hvad der er godt <3

  Rigtig god søndag.
  Knus Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. hæ hæ ja, han er en værre bandit!
   Også god søndag til dig :0)

   Slet
 3. Ha kender det alt for godt, har også en der lister sig op, problemet er bare at han er lys og sofaen mørk, så det er ret afslørende.
  Det ser ellers hyggeligt ud
  Fortsat god søndag hilsen Ditte

  SvarSlet
  Svar
  1. :0) Ja det er lidt afslørende ;0) og ja det så ret hyggeligt ud - men han kommer til at veje ca. 60 kg og jeg vil jo også gerne kunne være der ;0)
   God søndag

   Slet
 4. Nååå..... hvor er han kær :-) De kære hunde ved godt, hvor der er godt at være ;-) Vores havde det også med at liste ind på sofaen om natten, men vi kunne ikke tage hende på fast gerning, da hun kunne springe ud på gulvet lynhurtigt, når hun kunne høre vi kom, og stå og se særdeles uskyldig ud. Der blev dog sat en stopper for sofahyggen - nu er døren altid låst til stuen om natten.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja de er nogen værre banditter er de ;0)
   Han er en Dogue de bordeaux el. fransk mastif som de også kaldes. Han bliver en stor basse, men de har et skønt temperament og tror de er væsentlig mindre end de er :0)

   Slet
 5. Hvilken race er jeres hund, 60 kg så bliver han noget af en krabat.

  SvarSlet
 6. Smiler - sikken da en dejlig slambert :-)

  SvarSlet
 7. Uha, man kunne godt blive fristet til at lade ham ligge, kan jeg tænke, men det er vist bare om at være skrap!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var lidt fristende..meen.. det går vist ikke, hvis vi også selv skal kunne være der ;0)

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.