Gå videre til hovedindholdet

Sensommer stemning i mine forældres have..

Hmm så gik den uge skal jeg da lige love for! Men heldigvis er da der stadig lidt tilbage ;0)
Det har været en dejlig uge fyldt med oplevelser og indtryk - egentlig var det min plan at jeg ville dele dem med jer i løbet af ugen, men sådan blev det altså ikke - til gengæld får I lidt af dem nu istedet..

I torsdag var vi ( som altid - smiler ) på besøg hos mine forældre - til nye læsere kan jeg hurtig fortælle at torsdag er "mormor-morfar dag" - læs ungerne bliver hentet og hygget med og Gårdejeren og jeg støder til senere og spiser god mad og drikke aftenkaffe - oh fryd!

Det var sådan en dejlig sensommer aften med sol og lidt varme i luften - jeg havde kameraet med og her kommer lidt billeder derfra:


Et af de smukkeste steder i haven, er her ved pavillonen. 
I torsdag var der ekstra smukt i aftensolen :0)


I øjeblikket har mine forældre travlt i haven - der skal nemlig være stor fest i haven i næste uge, da min far bliver 60 år. 
Et af stederne, hvor de har været i gang er her ved have"skuret". Det har fået en make-over med en omgang sort maling, ny sokkel og lidt hygge i form af cafebord og blomster. Mon det er på vej til at blive endnu et yndlings sted at nyde aftenkaffen ;0)


Jeg er vild med gamle trækasser - og det ser da smukt ud med blomsterne her i ik? Her til sidst bliver I lige nødt til at se det flotte citron træ, der står på terrassen og er fyldt med citroner..


 Det var rundturen for denne gang - men det bliver nok ikke den sidste :0)

Jeg vender tilbage med flere glimt fra ugen i et andet indlæg - jeg var nemlig også forbi "Design Trade" messen i Bella Center..

God eftermiddag


Kommentarer

 1. Sikke en dejlig have. Virkelig fine stemningsbilleder. Får meget lyst til en have pavillion

  SvarSlet
 2. Hvor ser det skønt ud, det hele :-) - Jeg er vildt imponeret over dit citrontræ. Fantastisk flot!

  SvarSlet
 3. Sikke en flot pavilion dine forældre har. Det bliver vel nok spændende når du skal pynte op til fest i den herlige have og teltet. Håber at du viser lidt fra det :-) Det er dejligt hvis du kan bruge et par af mine ideer, fra jubilæet.
  Knus

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.