Gå videre til hovedindholdet

Weekend i fødselsdagens tegn..

I denne weekend har vi fejret lillesøster der blev 5 år.
Tænk bare - for 5 år siden, natten til påskedag kom vores lille "påskeæg" til verden. 
Vi skulle have været til påskefrokost samme dag - meen det valgte vi alligevel at springe over ;0) 
Til gengæld kom min morbror og mormor forbi med rester dagen efter - skønt.


Igår var familien på besøg og her var der selvfølgelig lidt påskeæg på bordet - smiler.. 
Jeg kastede mig også ud i en slags gulerodslagkage - inspireret af Mette med bloggen Kirkesjov.
Jeps - kage skal der til ;0)


Idag var det venindernes tur til at komme på besøg. Det var første gang lillepigen ( det kan hun da godt hedde lidt endnu ik?) skulle holde børne fødselsdag og hun havde glædet sig så meget :0)

Bordet er dækket og vi er klar parat..


Ligesom til storebrors fødselsdag, har jeg surfet lidt på nettet for at finde tallerkener mv. Denne gang har jeg handlet hos Magiske minder
Ved hver plads stod en bøtte sæbebobler, som tøserne fik lov til at tage med hjem - dem der altså havde noget tilbage.. Hver bøtte havde jeg beklædt med making tape, så det passede til det øvrige.. Jeg købte "boblerne" i Tiger til næsten ingen penge og de vakte stor begejstring..

-Og selvfølgelig skulle de unge damer også have lidt at spise. Vi havde valgt at invitere tøserne til at komme om eftermiddagen og derfor var det til traditionelt fødselsdagskagebord :0)

Fødselsdagsboller og tøse farvede skumfiduser

Mini cupcakes pyntet af fødselsdagsbarnet selv

..og det sunde indslag i form af små frugtspyd..

Det gik rigtig fint. Vi havde egentlig planlagt at gemme påskeæg i haven - men vi valgte at lege "tampen brænder" indendørs istedet og det var bestemt også en succes. Inden tøserne skulle hjem fandt vi alt overtøjet frem og gik udenfor og pustede sæbebobler.. 
Jo jeg tror godt jeg kan sige lillesøster har haft en dejlig dag - og weekend.. ( det har vi andre nu også ) 

Nu sover hun tungt på førstesalen og jeg vil nappe et velfortjent hvil her på sofaen..

Håber I har haft en dejlig weekend

Husk i øvrigt det er i morgen jeg trækker vinderen af min Give Away - har du ikke meldt dig til, kan du nå det endnu - lige herKommentarer

 1. Tillykke med pigen;o)
  Sikke fint der er pyntet op!

  SvarSlet
 2. Til lykke med lillepigen! Det er et meget fint bord du har pyntet :-)

  SvarSlet
 3. Tillykke med datteren. Det fødseldagsbord er da værdigt for rigtige prinsesser. Hvor er det fint.
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 4. Tillykke med hende, dejlige fester hun har haft..

  Hilsen helle

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.