Gå videre til hovedindholdet

En gave til - og lidt om kommentarer..

Jeg har fået en gave til - denne gang er den ikke fra mig selv ;0) Men fra søde Mette med bloggen Fru Hygge - jeg var nemlig så heldig at vinde i hendes Give Away fornyligt. 


Sød indpakning..

..med fin detalje..

Så nu er jeg den glade indehaver af et fint tørklæde fra Ib Laursen.


Så fint og lækkert..


Mette sælger dem i sin netbutik - og hvis du ikke allerede har været et smut forbi butikken, kan jeg kun anbefale dig at gøre det. Du kan bare klikke lige her
Tak for det fine tørklæde Mette :0)

Så til det med kommentarer..
Jeg har haft lidt problemer med at svare på de kommentarer, I er så søde at skrive til mig.
Jeg ved ikke helt hvad der sker -tænker det er et problem hos Blogger - jeg kan nemlig godt kommenterer hos andre??!!   hmm har så lige prøvet at kommenterer, men nu kan jeg heller ikke det ØV ØV!!
Er der nogle af jer andre derude der har haft samme problem?Men undskyld hvis I ikke lige har fået svar på jeres spørgsmål, men jeg vil prøve at svare her og ellers må I endelig sende mig en mail, eller prøve engang til - det er altid dejligt, når I efterlader et "lille pip" ;0)

Der er et par stykker der har spurgt lidt til Påskebogen, jeg viste forleden..
Jeg har givet 299 kr. for den og jeg har købt den i Køge ( sidste eksemplar i butikken ), men har set at Frøken Anker har den..Billederne af tulipanerne er fra sidste år, men det gør dem jo ikke mindre smukke, synes jeg :0)


God aften derude

Kommentarer

 1. Stort tillykke med det fine tørklæde, det var en dejlig gave at vinde. :-)
  Det er en rigtig dejlig butik FruHygge og der er mange skønne ting.

  Jeg har ikke selv haft det problem du skriver om, men det er da irriterende for dig, det kan jeg godt forstå.

  Ha' en fortsat god aften.
  Knus Birgitte

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.