Gå videre til hovedindholdet

Måske passer de alligevel meget godt lige nu...

I vinterferien gjorde jeg et fantastisk fund - ihvertfald hvis du spørger mig..


 Jeg havde længe været på udkig efter et par skøjter - til pynt vel at mærke ;0) - og så fandt jeg et par i en genbrugsbutik til den nette sum af 25 kr!!! Tror I lige de røg hurtigt under armen.. Jeg ved godt de ikke er helt antikke, men de har nogen år på bagen og er rigtig fine.. Utrolig så glad man kan blive for sådan et "fund".. ( I øvrigt er de lige min størrelse - så kan jeg jo altid nappe en tur over isen, hvis lysten melder sig smiler..)


Jeg havde egentlig besluttet at de skulle pakkes væk, nu foråret var på vej - men nu bliver jeg da helt i tvivl? - For hvor er det lige foråret er blevet af?!  
Ja, jeg er nok ikke den eneste der er træt af snevejr - men så fik jeg da lige en mulighed for at vise skøjterne - men jeg tror altså alligevel jeg pakker dem ned, for jeg er stadig lidt naiv og tænker at foråret er liiige om hjørnet..Er du mon lige så naiv som mig ;0)

- Rigtig god aften derude..

Kommentarer

 1. Tror også på at foråret er lige rundt om hjørnet :-)
  Dejligt med sådan et skøjtefund, hvis du synes de ser for fine ud, kan du slibe dem med lidt sandpapir, der hvor de naturligt ville have været slidte, hvis de var gamle :-)
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 2. Sikke nogen flotte skøjter. Jeg kan godt forstå hvis du blev i tvivl om de skulle gemmes væk nu, for hvor blev foråret lige af?
  Håber snart det kommer :-)

  Ha' en dejlig dag.
  Knus Birgitte

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.