Gå videre til hovedindholdet

Påske pasteller

.. i form af disse smukke ranunkler, jeg fik af min mor forleden.

De står smukt i vasen fra Holmegaard


Det er dejligt med lidt pasteller indendørs -særligt i det gråvejr vi har haft idag.. Det hjælper lidt på humøret synes jeg.

Et andet sted der har sneget sig lidt pasteller ind er i køkkenet, hvor de små påskelam/får fra Maileg står. De er rigtig søde, selvom jeg stadig synes det er lidt makabert at sætte lys på ryggen af dem - smiler..


De er flyttet ind på hylden i køkkenet, hvor også metalskiltet her har plads. Budskabet " Friends and family gather here" er måske meget sigende - særligt her i påsken, hvor vi jo ofte samles med familie og venner.

Idag har vi tilbragt dagen med gode venner - dog ikke i vores køkken - vi var nemlig på besøg hos dem til vores traditionelle langfredagsbrunch og "påskeægs trilleri"..skønt. ;0) Dog kunne vi godt have ønsket lidt bedre vejr til at trille påskeæggne i - men hyggeligt det var det.


Håber I nyder påsken derude - på trods af gråvejr og sne..

God eftermiddag - og aften :0)

Kommentarer

 1. Hvor er de bare smukke de lyserøde Ranunkler, de er og bliver en af mine ynglings blomster :-)

  Vi har også været sammen med svigerfamilien og har trillet påskeæg og spist dejlig Påskefrokost og nu slapper vi bare max af :-) Fortsat god Påske til dig og dine.

  Knus Susi

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susi
   ja ranunkler er absolut også på min favoritliste :0)
   Dejligt at tilbringe tid sammen med familien - imorgen er det vores tur til påskefrokost..uhm
   god aften

   Slet
 2. Skønne ranunkler! Og, ja, tænk at trille påskeæg i sne ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ..ja det var lidt underligt at stå der i snevejr ;0)
   God aften

   Slet

 3. Ranunkler er bare en af de skønneste forårsblomster, tusind tak for de skønne påskeæg der kom med posten i onsdags
  God påske hilsen Ditte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ditte
   Hvor er jeg glad for at høre de nåede frem som planlagt :0)
   god aften

   Slet
 4. Flotte bilder. :) nydelige ranukler :)

  SvarSlet
 5. Skønne fotos af dejlige ranunkler :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det :0) Rigtig god påske til dig..

   Slet
 6. Det er én af mine ynglingsblomster too ; )

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep de er bare de smukkeste forårsblomster :0)
   Rigtig god påske

   Slet
 7. Skøn og henrivende buket. Fortsat god påske. Her har vi ingen sne og sol hver dag, underligt at der er så forskelligt i vores lille land.
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette
   - og i lige måde :0) ja, det er utroligt sådan en forskel der er - jeg har været lidt misundelig på dig, når du skriver om at sneen er væk ;0) Idag vågnede vi op til mere sne - men det er heldigvis væk igen de fleste steder..
   God aften

   Slet
 8. Skønne pastelfarver og sikke et fint skilt.! Håber du nyder Påskedagene. :-)
  Kram
  Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Birgitte
   Du kan tro jeg nyder det :0) Imorgen står den på påskefrokost med familien.. Hyggeligt - og så har de endda lovet solskin de næste par dage, så bliver det altså ikke bedre ;0)
   god aften

   Slet
 9. Jeg er enig med de andre - de blomster er altså bare fine. Elsker den smukke 'sarte' farve.
  God påske (:

  - Kit

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.