Gå videre til hovedindholdet

Gammelt vindue

Med stor risiko for at Gårdejeren ville ryste på hovedet og lave himmelvendte øjne, valgte jeg alligevel at det gamle vindue her skulle have en plads i stuen. Gårdejeren og jeg deler nemlig ikke altid samme svaghed for gamle sager - smiler.. 


Han tog det nu fint - troede egentlig ikke han havde lagt mærke til at jeg havde sat det i stuen, men det havde han - og han synes faktisk det er ok..! ja ja så kan man blive så ( glædeligt )overrasket ;0)


Bogreolen er en kedelig laminat og skal på et tidspunkt udskiftes, men andre ting har været vigtigere, så indtil videre er det den vi lever med ;0) Men med vinduet her, synes jeg faktisk den er blevet lidt pænere - fokus er ihvertfald blevet flyttet lidt..

De fine myrter her kom også med hjem fra planteskolen forleden...
Synes de står så fint i de rustikke potter her -  nu håber jeg bare jeg kan holde dem i live..

Vinduet er et af mange, jeg har været så heldig at få fingrene i ( tak far ), jeg har længe sukket efter et..
Jeg har et par andre stedet - bl.a. udendørs, hvor jeg tænker jeg vil bruge de gamle vinduer og ellers er planen at resten skal sælges.. Der er både denne størrelse og så nogle der er lidt større - så fine..
Du skal være velkommen til at sende mig en mail, hvis du er interesseret..

Idag har solen skinnet fra en skyfri himmel - så formiddagen blev tilbragt udendørs ( jubii ) inden vi drog afsted til påskefrokost..

Håber I også har haft en dejlig solrig dag :0)

Kommentarer

 1. Flot ide med det gamle vindue og ja de der mænd kan nogle gange overraske. Kh Birthe

  SvarSlet
 2. Det ser rigtig fint ud med vinduet. Tak for kigget :-)

  SvarSlet
 3. Det ser bare rigtig sødt ud, har også et fra Jul, som jeg ikke nænner at gemme væk :-)

  Forsat dejlig aften

  Knus Susi

  SvarSlet
 4. Det er pænt med det gamle vindue. Tillykke med det :)
  Knus Birgitte

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.