Gå videre til hovedindholdet

God morgen..

Vi har noget sammen, sønnen og jeg - vi er nemlig begge A-mennesker, imodsætning til lillesøster og Gårdejeren der begge er B-mennesker og sagtens kan sove lidt længere end os ;0) 


Det betyder at vi ofte har en times tid alene, her om morgenen i weekenderne. Så sniger vi os ned i stuen og hygger med fjernsyn ( læs playstation ) og computer i hver vores ende af sofaen - ren råhygge..Bakken der står på bordet er blevet forårs fornyet lidt..

Bl.a. med smukke Dorthea liljer fra haven - dejligt at kunne tage lidt ind..
Påskeægget har Tine med bloggen Mille Vanille lavet..

Senere idag kommer sønnens mødregruppe på besøg ( vi ses stadig.. ) og lillesøster skal til prinsessefødselsdag hos en af veninderne ( lykke når man er næsten 5 år..) - men lige nu nyder vi bare stilheden schh.... ;0)


RIGTIG GOD SØNDAG
Kommentarer

 1. Sikke dejligt i hygger. Det er guld værd sådan en morgenstund.
  Jeg er selv altid tidlig oppe og nyder denne rolig morgen for mig selv ;-)

  Dejlige billeder af foråret du viser i dag.

  Ha' en rigtig dejlig søndag.
  Knus Birgitte

  SvarSlet
 2. Hvor har du lavet det hyggeligt.
  Forstår godt hvis sønnen nyder jeres fritime sammen.
  Ha´ en dejlig dag.

  SvarSlet
 3. Det er da også bare hyggeligt med jeres alene tid sammen. :-) Jeg var engang A menneske, men de senere år har det faktsik skiftet så jeg er blevet mere B menneske, men når vækkeuret ringer, så er det alligevel bare ud af sengen. :-)
  Ha´en dejlig mandag
  Kram
  Birgitte

  SvarSlet
 4. Åhhh, det er så hyggeligt.
  Det er samme opdeling her i huset.
  Sønnen og jeg er først oppe. Han ser Disney Sjov, og jeg strikker:)

  SvarSlet
 5. Masse herlig inspirasjon her hos deg :) la meg til som følger like godt :) ønsker deg en flott onsdag

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.