Gå videre til hovedindholdet

Mon det passer?

..altså det med snestorm? Jeg håber de tager fejl, vi bor nemlig for enden af vejen her og på stykket op mod den lidt større vej (der ligger ved den gule gård ) fyger det en del! 
I vinters måtte Gårdejeren kører flere gange med traktoren for at holde vejen fri og vi havde da også "fornøjelsen" af at prøve at sidde fast - hvilket lillepigen bestemt ikke syntes om ( det gjorde moderen i øvrigt heller ikke - smiler..)

Ja ja nu må vi se hvad der sker - men jeg behøver vel ikke sige at ungerne håber der kommer masser af sne, så vi sner inde og ikke kan komme afsted ;0)

Lige nu har vi ingen sne, men det blæser en del..

Billedet her er fra december 2012.

Hvordan er vejret hos dig?

Psst.. Imorgen sætter jeg en Give Away igang - hvis du vil have et lille hint om, hvad du kan vinde, kan du klikke her

Kommentarer

 1. Hej Vi er lige midt i snestormens øje så jo det passer desværre, spændt på om familien kan komme hjem igen. De æg ser sørme flotte ud.'
  Hilsen Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helle
   Puha - håber det værste er overstået hos jer og familien er kommet sikkert hjem :0)
   Her er stadig storm - men ingen sne - endnu!
   Rigtig god aften

   Slet
 2. Ja, jeg har også snøvlet mig frem i bil i snestorm i dag - dog ikke så slemt som jeg høre det er andre steder i landet. I morgen har jeg hørt det skal blive værre - det frygter jeg, da jeg skal meget tidligt af sted i morgen tidlig i forvejen...
  Ja - rigtig fine æg!
  Smil Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv det er surt at køre bil i sne! Vi har ingen sne fået idag, men det lyder stadig som om vi skulle blive ramt i morgen - suk!
   Kør forsigtigt imorgen - hvis du kan komme afsted ;0)
   Rigtig god aften

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.