Gå videre til hovedindholdet

Så er påskeferien startet..

Og som det første på "to-do" listen udtrækkes hermed vinderen af min Give Away.
Men først skal der lyde en stor tak til jer, der havde lyst til at deltage - og velkommen til nye faste læsere.

Det er sønnen der har stået for udtrækningen og vinderen blev Ditte der skrev


Dem vil jeg sørme rigtigt gerne vinde
Hilsen Ditte
ditte.karup@gmail.com
Svar

Tillykke til Ditte - hvis du sender mig en mail med din adresse, sender jeg fluks en lille pakke afsted til dig ;0)

Nu er det ikke fordi "to-do" listen er særlig lang ( havearbejde bliver det jo nok ikke til så meget af - suk ) - næh vi skal bare hygge og holde ferie..

Idag står den dog på lidt rengøring ( efter weekendens fødselsdagsfester.. ), lidt påske pynt og så lige et smut på planteskolen - for hvis foråret ikke selv har tænkt sig at komme, må vi jo hjælpe lidt på vej ik ;0)


Ha' en dejlig dag


Kommentarer

 1. Dejligt med en tur til planteskolen..
  Min tur går idag til foredrag med Malene ( lad romantikken blomstre) og I hvor vi glæder os...
  Det er jo blevet vores fælles hobby og smadre hyggeligt altid og have en der kan følges..
  Hilsen helle

  SvarSlet
 2. Til lykke til den heldige vinder!

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.