Gå videre til hovedindholdet

En dejlig dag..

..det er hvad det har været idag :0) 
Vi har haft mormor og morfar dag - dvs. min mor henter ungerne og så hygger de sig sammen. Til aften støder vi ( gårdejeren og jeg ) til og så spiser vi aftensmad sammen, sludre og drikker en kop kaffe og så er det hjem igen. Det er en dag vi alle holder meget af. 
Normalt er det torsdag, for der har jeg sent fri, men idag var det altså onsdag og der har jeg tidlig fri - så det udløste lidt timer for mig selv.. Jeg tog en tur til Køge efter arbejde og nød det gode vejr - det var torvedag og eftersom jeg var der til "lukketid" udløste det nogle ret gode priser - ikke dårligt.. Og man kan da ikke få for mange blomster kan man ;0)

Bakken her står på havebordet i gården..

Hjemme igen satte jeg mig udenfor i solen og drak en kop kaffe - skønt og herefter nulrede jeg rundt udenfor og fik lavet små "opstillinger" hist og pist - så nu er der dømt forår - og lidt påske i de fleste kroge udenfor.. 


Jeg har sagt det før, men for mig er haven / uderummet et ligeså vigtigt rum at indrette, som rummene indendørs. Jeg kan godt li' at gæster ( og i øvrigt også vores egen lille familie ) bliver budt velkommen allerede udenfor med blomster mv.

Her billeder fra netop hoveddøren..

Bordet her har jeg vist flere gange..
Det skifter udseende efter årstiden.


Lige nu står der perlehyacinter og stedmoder og skaber forårstemning..
  

Et lille fuglebad er der også blevet plads til - her er det dog mest til pynt og ikke så meget badning ;0)


Stedmoderen på den gamle jernbænk fik også lidt selskab idag - det gran der var i kurven er blevet udskiftet med endnu en stedmoder og lidt æg og så har jeg sat en perlehyacint i en lerpotte..
Dejligt at få klaret det :0)

Hvad med dig - har du mon været ude og nyde det gode vejr idag?


Kommentarer

 1. Sikke nogle fine opstillinger du har fået lavet! Skønt at foråret er kommet!

  SvarSlet
 2. Det ser rigtig dejligt og indbydende ud. Flot med høet omkring løgene. Jeg har det nøjagtigt som dig, der skal være lige så dejligt og indbydende udendørs, som indendørs.
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 3. Det ser så fint ud. Oser af forår. :-) Hos mig står den også på udeliv, men i dag er det desværre for koldt og de næste 3 dage er der varslet sne.! Det er noget af en omvæltning. :-)
  Kram
  Birgitte

  SvarSlet
 4. Dine opstillinger udenfor er bare så søde, så jeg håber jeg på søndag kan finde lidt på loppemarkedet, så jeg også kan byde gæsterne pænt velkommen ved hoveddøren :)
  God dag :D
  Knus Pia

  SvarSlet
 5. Endnu engang bliver det klart, at der ikke skal så meget til, men det ser så fint ud.

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.