torsdag den 4. april 2013

Smukke bellis

Igår havde jeg tidlig fri og med børnene vel "afsat" hos mormor og morfar, valgte jeg at nyde det gode vejr og tage en tur til Køge. Der er torvedag hver onsdag og lørdag - og jeg synes det er rigtig hyggeligt at gå og kigge på de forskellige stande, der er altså en hel særlig stemning - og kommer man lige inde de pakker ned, kan man sagtens gøre et par gode kup ;0) 
Så hvis du er i nærheden af Køge onsdag eller lørdag formiddag, kan et torvebesøg varmt anbefales..
Det var dog ikke på torvet, jeg faldt over de smukke bellis her, næh det var i min absolutte favorit butik "Tre trin op". En skøn forretning med et bredt udvalg af brugskunst fra bl.a. Jeanne d'Arc, Maileg mv. og skønne blomster.. Må tage nogle billeder næste gang jeg er derinde, de har nemlig ingen hjemmeside.. Butikken er iøvrigt absolut også et besøg værd..

Fine små pom pom' er..

De fine bellis har fået plads på bordet i vognporten, hvor de har afløst de små påskeliljer..
Jeg trængte til lidt mere forår - nu skal de bare have lov til at vokse lidt mere, så de kommer rigtig op over kanten på kassen.
Jeg er dog stadig lidt bekymret for nattefrost, men håber de kan klare det, når de står herinde i vognporten..

Kassen kommer i øvrigt fra Fakta, hvor de i denne uge har 3 forskellige udgaver - meget fine synes jeg.. ( og jeg har købt et par stykker med hjem - smiler..)


Jeg håber snart jeg kan plante alle krukker mv. til med forårsblomster, men indtil videre må jeg nok "nøjes" med vognporten - og det er jo heller ikke helt skidt ;0) Der kan sagtens være flere - jeg tænker hornvioler, stedmoder i lækre pastelfarver - uhm..

Hvad med dig - er du gået igang med krukkerne endnu?


4 kommentarer:

 1. Jeg har også købt en af de kasser. Så når min far har boret den op udenfor, kan jeg byde gæsterne flot velkommen næsten lige som dig ;)

  SvarSlet
 2. Som barnefødt og stadig bosat i Køge kan jeg kun give dig ret, et besøg på torvedagene er super hyggeligt :) Hvor er det nogle smukke Bellis du har fået fat i :)

  SvarSlet
 3. Jeg elsker at smutte forbi Torvet, når der er torvedag :)

  SvarSlet
 4. Så fin opstilling....lige et tip... Fakta sælger de fine trækassen i denne uge til priser af 29 kr;-)
  Knus
  Heidi

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥