søndag den 28. april 2013

Nu blomstrer forsythiaen..

..og dermed skulle det eftersigende være ok at beskære roser og klippe lavendler.

Her vores eksemplar i haven. 

Egentlig er jeg jo ikke den store fan af gule blomster, men er lidt mere overbærende om foråret - hvem kan undvære erantis, påskeliljer og ja - Forsythia ;0)

Nå, men jeg har været igang med saksen og nu er havens roser og lavendler trimmet - tilbage er nu at vente og glæde sig til igen at se de smukke blomster - roser er en af min absolutte favoritter og hvert år kommer der lidt flere i haven - se evt. flere indlæg med roser lige her


Nogle af lavendlerne holdt flyttedag. 
De flyttede ind i det gamle vandtrug her - tænker det kommer til at se smukt ud, når de blomstre og giver lidt farve til det grå.


Er jeg rigtig heldig kommer der "Judas penge", som sidste år, da de voksede ved den gamle opbindingsplads - se bare her:
Udover beskæring af roser og lavendler er køkkenhaven blevet gjort klar. Men det kommer der mere om i et andet indlæg.

Hvad har du mon lavet i weekenden?

3 kommentarer:

 1. Den "regel" kendte jeg ikke.mine roser og lavendel blev klippet sidste week-end. Det vil blive rigtig flot med Lavendel i det gamle trug, bare de nu overlever flytningen. Jeg synes Lavendel kan være lidt sart her, men andre steder vokser de utroligt kraftigt.
  Min urtehave er gjort klar med komøg og hønsemøg, så jeg glæder mig virkelig til noget mere kraft i jorden. Håber kartoflerne kommer ned i ugens løb;-)
  Mvh. Hanne

  SvarSlet
 2. Har det været weekend? narj pjatter bare.
  Jeg har bare været og været til, ikke nogen stor opgave men MAJET dejligt.
  Tor snart jeg går igang med lidt have luskerri, men vi har jo en have der vel nærmest er en slags "naturgrund", men selvfølgelig skal der holdes lidt øje med de uønskede vækster.

  God mandag med dejligt vejr og en kærlig hilsen herfra bedstemorkaren ;-)

  SvarSlet
 3. Jeg har også holdt flyttedag for Lavendlerne og ellers har det bare været projekt drivhus. :-)
  Kram
  Birgitte

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥