onsdag den 3. april 2013

Fin og funktionel #3

Det bliver jo næsten en lille serie af indlæg - det her med fin og funktionel.. 
Denne gang er billederne fra køkkenet, hvor der er lige er flyttet en ny el kedel ind - og den er faktisk så fin, synes jeg, at den ikke bliver gemt væk i skabet ;0)

Men først får I lov til at se kogebogs holderen her. Den er jeg rigtig glad for - og ud over at den er praktisk til at have kogebøgerne stående på, når de er i brug ved madlavningen -så er den også rigtig god til at "udstille" bøgerne, når de ikke er i brug.. Mange af den har jo utrolig smukke billeder og er inspirerende at se på..


I øjeblikket er det kogebogen fra Jeanne d'Arc der står fremme - du kan se mere om bogen i indlægget her

Og så til el-kedlen - en fin råhvid sag. Ikke noget fancy mærke, for det er pengepungen ikke lige til ;0) 
Men synes nu også denne er temmelig fin - og til lidt under 200 kr i Brugsen, så kan alle vist næsten være med - og så krydser vi fingre for at den kan holde i noget tid.. :0)

..


De fleste har krukker, dåser eller lignende til opbevaring, stående fremme i køkkenet. Vores køkken er ingen undtagelse. Krukkerne herunder, har vi haft i flere år. De er købt i en skøn lokal blomsterbutik, der desværre er lukket nu..


Sammen med el-kedel og kaffemaskine står de i krogen her på køkkenbordet - klar til brug..

Bemærk i øvrigt hvordan sollyset strømmer ind - så skønt..

Det var lidt glimt fra køkkenet - du kan se flere billeder fra vores køkken lige her  og du kan se det sidste indlæg i serien "fin og funktionel" lige her

Idag har Gårdejeren og jeg været ude at spise - helt alene.. Børnene er på overnatning hos mormor og morfar ( ja hvis I spørger sønnen er det ikke kun skidt med den lockout - smiler ) - dejligt engang imellem lige at have lidt voksen tid sammen   Nu sidder vi i hver ende af sofaen og slapper af med en kop kaffe, fjernsyn og pc :0)

Rigtig god aften derude

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥