Gå videre til hovedindholdet

Nyt "børnehjørne"

I vores gamle have havde vi et "børnehjørne", med legehus, sandkasse mv - se billeder her..

Jeg synes det er vigtigt med forskellige hygge kroge og hjørner i haven - både for børn og voksne og efter at have brugt det meste af vores energi og knofedt indendørs, er tiden nu kommet til at koncentrere sig lidt mere om det udendørs - haven..

Vi har været lidt igang forskellige steder, men skal jeg være helt ærligt er ungerne nok blevet snydt lidt. Jo jeg ved godt vi har en stor have (grund ) med mange gemmesteder, klatretræer og der er også kommet en sandkasse mv. - men alligevel - de mangler lidt et sted der er helt deres eget.. 
Derfor er mit  kommende udendørs projekt (ok, et af dem - smiler ) at få ryddet og og fældet i krogen her, så der kan blive klar til legehus :0)


Det er lidt svært at få gengivet ordenligt på billedet, men jeg håber I kan fornemme åbningen under kristjørnen - man kan lige ane en gammel trægynge derinde bagved..


Her kan I bedre se stien ind i til "børnehjørnet".. 
Er vild med at man skal igennem en åbning - og gå på opdagelse - "hvad mon der gemmer sig derinde" ;0)


Her set fra den modsatte side - "Børnehjørnet" kommer til at ligge på bagsiden af et (næsten ) rundt bed, der ligger ind mod græsplænen og havestuen. Så man er både tæt på de voksne og også lidt for sig selv..


Gyngestativ og gynge var her, der vi overtog gården. Jeg har egentlig tænkt mig at det skulle blive stående - selvom det ikke er videre kønt. Men jeg tænker at et par klematis op ad stativet, ville være rigtig fint :0)

Det er til venstre for gyngestativet, der skal ryddes og legehuset skal står.. Bagved er der et stykke med græs og levende hegn ud til hestefolden..

Jeg tror det bliver rigtig godt - og nu skal det være :0) 
Stilen bliver lidt som det gamle legehus I kan se på billedet her, selvom lillepigen mener det skal være lyserødt - meen det synes jeg måske er lige overkanten ;0) Storebror er meget overbærende - "Mor det er ok - for I kan jo bare bygge en træhytte ( note - en af dem OPPE i et træ..!), så har vi jo et hver og så gør det jo ikke noget.." Hmm ja ja hvis ikke vi selv finder på projekter, skal ungerne nok gøre det for os. Men nu tror jeg lige vi starter på jorden først :0)

Kommentarer

 1. Hvilken herlig plasering til et børnehjørne, det er da allerede helt eventyrligt. Gyngen vil se flot og eventyragtig ud med clematis. Jeres gamle legehus ville passe perfekt. Kan det nye ikke være lyserødt indvendigt :-) eller med lyserøde tekstiler og blomster. Noget lyserødt skal der da være når man er en ægte prinsesse :-)
  En hytte i et træ er da en rigtig drenge ting, den stemmer jeg også for, med rebstige og kurv til at hejse ting op og ned i.
  Glæder mig til at se hvordan børnehjørnet bliver.
  Hav en dejlig dag.
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 2. Hej Anette
  Ja, jeg tænker også at der kan være lyserødt indvendigt ;0)og så kunne det altså være fedt at opfylde brormands drøm om en træhytte også - jeg må se om jeg kan lokke Gårdejeren med på ideen, for den kan jeg vist ikke selv løse hi hi..
  Også dejlig dag til dig
  KH.

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.