onsdag den 17. april 2013

Nyt "børnehjørne"

I vores gamle have havde vi et "børnehjørne", med legehus, sandkasse mv - se billeder her..

Jeg synes det er vigtigt med forskellige hygge kroge og hjørner i haven - både for børn og voksne og efter at have brugt det meste af vores energi og knofedt indendørs, er tiden nu kommet til at koncentrere sig lidt mere om det udendørs - haven..

Vi har været lidt igang forskellige steder, men skal jeg være helt ærligt er ungerne nok blevet snydt lidt. Jo jeg ved godt vi har en stor have (grund ) med mange gemmesteder, klatretræer og der er også kommet en sandkasse mv. - men alligevel - de mangler lidt et sted der er helt deres eget.. 
Derfor er mit  kommende udendørs projekt (ok, et af dem - smiler ) at få ryddet og og fældet i krogen her, så der kan blive klar til legehus :0)


Det er lidt svært at få gengivet ordenligt på billedet, men jeg håber I kan fornemme åbningen under kristjørnen - man kan lige ane en gammel trægynge derinde bagved..


Her kan I bedre se stien ind i til "børnehjørnet".. 
Er vild med at man skal igennem en åbning - og gå på opdagelse - "hvad mon der gemmer sig derinde" ;0)


Her set fra den modsatte side - "Børnehjørnet" kommer til at ligge på bagsiden af et (næsten ) rundt bed, der ligger ind mod græsplænen og havestuen. Så man er både tæt på de voksne og også lidt for sig selv..


Gyngestativ og gynge var her, der vi overtog gården. Jeg har egentlig tænkt mig at det skulle blive stående - selvom det ikke er videre kønt. Men jeg tænker at et par klematis op ad stativet, ville være rigtig fint :0)

Det er til venstre for gyngestativet, der skal ryddes og legehuset skal står.. Bagved er der et stykke med græs og levende hegn ud til hestefolden..

Jeg tror det bliver rigtig godt - og nu skal det være :0) 
Stilen bliver lidt som det gamle legehus I kan se på billedet her, selvom lillepigen mener det skal være lyserødt - meen det synes jeg måske er lige overkanten ;0) Storebror er meget overbærende - "Mor det er ok - for I kan jo bare bygge en træhytte ( note - en af dem OPPE i et træ..!), så har vi jo et hver og så gør det jo ikke noget.." Hmm ja ja hvis ikke vi selv finder på projekter, skal ungerne nok gøre det for os. Men nu tror jeg lige vi starter på jorden først :0)

2 kommentarer:

 1. Hvilken herlig plasering til et børnehjørne, det er da allerede helt eventyrligt. Gyngen vil se flot og eventyragtig ud med clematis. Jeres gamle legehus ville passe perfekt. Kan det nye ikke være lyserødt indvendigt :-) eller med lyserøde tekstiler og blomster. Noget lyserødt skal der da være når man er en ægte prinsesse :-)
  En hytte i et træ er da en rigtig drenge ting, den stemmer jeg også for, med rebstige og kurv til at hejse ting op og ned i.
  Glæder mig til at se hvordan børnehjørnet bliver.
  Hav en dejlig dag.
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 2. Hej Anette
  Ja, jeg tænker også at der kan være lyserødt indvendigt ;0)og så kunne det altså være fedt at opfylde brormands drøm om en træhytte også - jeg må se om jeg kan lokke Gårdejeren med på ideen, for den kan jeg vist ikke selv løse hi hi..
  Også dejlig dag til dig
  KH.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥