Gå videre til hovedindholdet

Lige så stille og roligt..

.. kommer der flere og flere blomster i vognporten.


Denne gang er det denne smukke hortensia og et oliventræ, der har fundet vej..
Hortensiaen kom med hjem fra dagens indkøbstur i Netto og oliventræet trængte til at komme lidt ud, efter at have stået indendørs hele vinteren. Det ser lidt sølle ud lige nu, men mon ikke det nok skal blive fint igen..


Jeg var også meget fristet af nogle billige og flotte sommerblomster, der ville være så fine på bordet her, men jeg turde altså ikke helt endnu. men hortensiaen kunne jeg altså ikke lade stå - se lige den sarte blå farve.. Og nu er det vel også slut med den nattefrost!


Det er skønt at få lidt flere blomster herind - det er med til at skabe en næsten "orangeri-agtig" stemning.. Måske skulle jeg følge Anettes ( Fru Pedersens have ) råd om at sætte en gammel seng herind, så kunne jeg lige nappe en middagslur - skønt ;0)Kommentarer

 1. Det ser super-hyggeligt ud :-)
  http://benteholst.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Tak skal du have :0) Jeg bliver også mere og mere glad for det - godt vi fik skiftet de porte - det har virkelig gjort en forskel med det lys, de nye lukker ind..
  Rigtig god aften til dig

  SvarSlet
 3. Nøj hvor hyggeligt, og sikke fine farver du sætter sammen ;-)

  SvarSlet
 4. Tak skal du have :0) Rigtig god aften til dig..

  SvarSlet
 5. Det er som altid god stil<3
  Knus

  SvarSlet
 6. Så vakkert♥
  God fredag! Klem fra Livy

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.