mandag den 8. april 2013

Loppefund

For noget tid siden var jeg forbi en af de genbrugsbutikker, der ligger i nærheden af mit arbejde - og jeg gik ikke forgæves. Synes eller nogen gange det kan være lidt svært at finde alt det guld, som jeg læser om på andre blogs ;0)


Jeg kom hjem med disse ting - hvidmalet "madamblå " ( ønsker mig dog stadig en i blå udgave ) med låg og indsats til filter og så tilhørende emaljekop.. Der er lidt skrammer i den hvide maling, men jeg synes altså det var rigtig fint - og så til 50 kr. for det hele :0)


 Igår fik jeg så plantet lidt stedmoder og sat grene i kanden - så nu står de og pynter på bordet ved det gamle hønsehus..

 Billederne blev taget igår - derfor er der lidt regndråber på stedmoder bladene. Idag har solen strålet - og ikke mindst varmet , fra en skyfri blå himmel. Skønt..
Jeg har haft tidlig fri idag , så jeg har rigtig nydt det - jeg har bl.a. har været en tur i drivhuset, plantet krydderurter i nyindkøbt zink kurv ( billeder følger i et andet indlæg ) og så har lillepigen været ude at ride på den ene af ponyerne. Sønnen har bygget lego indendørs - han har været ude hele dagen til "lockout-fodbold skole" - tror han lige trængte til en pause fra fysisk udfoldelse :0)


Nu står den på koldskål til aftensmad og så følger en god kop te, samt læsning i diverse blade og margisner, når ungerne er kommet i seng - jeg har nemlig lige fået en stak nye blade af min mor ;0)

Rigtig god aften

5 kommentarer:

 1. Hvor ser det godt ud med stedmoder i emaljekop :-)
  Venlige hilsner
  Bente Holst
  http://benteholst.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. ja, jeg kunne heller ikke går forbi dem - hverken kop eller stedmoder ;0)
  God aften til dig
  KH.

  SvarSlet
 3. Hvor fint og det var da et godt køb :-)
  Madam blå kan jeg godt lide, men det kommer an på hvor det placeres og dine fine hvide emalje sager kan jeg altså godt lide :-)

  SvarSlet
 4. Tillykke med dit fine køb :) Det var billigt.
  Det ser dejligt ud stedmoder i koppen :)

  Knus Birgitte

  SvarSlet
 5. Jeg har aldrig set en hvidmalet madam blå, men hvor er den flot, sammen med kop og stedmoder. Lige til at blive glad i låget af :-)
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥