Gå videre til hovedindholdet

Loppefund

For noget tid siden var jeg forbi en af de genbrugsbutikker, der ligger i nærheden af mit arbejde - og jeg gik ikke forgæves. Synes eller nogen gange det kan være lidt svært at finde alt det guld, som jeg læser om på andre blogs ;0)


Jeg kom hjem med disse ting - hvidmalet "madamblå " ( ønsker mig dog stadig en i blå udgave ) med låg og indsats til filter og så tilhørende emaljekop.. Der er lidt skrammer i den hvide maling, men jeg synes altså det var rigtig fint - og så til 50 kr. for det hele :0)


 Igår fik jeg så plantet lidt stedmoder og sat grene i kanden - så nu står de og pynter på bordet ved det gamle hønsehus..

 Billederne blev taget igår - derfor er der lidt regndråber på stedmoder bladene. Idag har solen strålet - og ikke mindst varmet , fra en skyfri blå himmel. Skønt..
Jeg har haft tidlig fri idag , så jeg har rigtig nydt det - jeg har bl.a. har været en tur i drivhuset, plantet krydderurter i nyindkøbt zink kurv ( billeder følger i et andet indlæg ) og så har lillepigen været ude at ride på den ene af ponyerne. Sønnen har bygget lego indendørs - han har været ude hele dagen til "lockout-fodbold skole" - tror han lige trængte til en pause fra fysisk udfoldelse :0)


Nu står den på koldskål til aftensmad og så følger en god kop te, samt læsning i diverse blade og margisner, når ungerne er kommet i seng - jeg har nemlig lige fået en stak nye blade af min mor ;0)

Rigtig god aften

Kommentarer

 1. Hvor ser det godt ud med stedmoder i emaljekop :-)
  Venlige hilsner
  Bente Holst
  http://benteholst.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. ja, jeg kunne heller ikke går forbi dem - hverken kop eller stedmoder ;0)
  God aften til dig
  KH.

  SvarSlet
 3. Hvor fint og det var da et godt køb :-)
  Madam blå kan jeg godt lide, men det kommer an på hvor det placeres og dine fine hvide emalje sager kan jeg altså godt lide :-)

  SvarSlet
 4. Tillykke med dit fine køb :) Det var billigt.
  Det ser dejligt ud stedmoder i koppen :)

  Knus Birgitte

  SvarSlet
 5. Jeg har aldrig set en hvidmalet madam blå, men hvor er den flot, sammen med kop og stedmoder. Lige til at blive glad i låget af :-)
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.