lørdag den 13. april 2013

Drivhusdrømme #2

Som lovet kommer her lidt billeder fra drivhuset - nu med flisebelagt havegang ;0)
Vejret har ikke været det bedste til at tage billeder i - lidt gråt synes jeg, men mon ikke det går alligevel..


Et kig ind i drivhuset. Selvom det ikke er så stort er der stadig blevet plads til cafebordet. Det er skønt at sidde her og kigge ud over markerne. Idag kunne jeg nyde synet af 5 rådyr der gik og græssede..


Til højre i billedet, kan I ane plantebordet. Her ligger der også fliser under. Jeg opdagede først bagefter, at de ikke var kommet med på billedet - så det må I have til gode ;0)
I kan også se den gamle vin - klippet godt tilbage, men tro mig - den skal nok blive stor og frodig igen..


Lidt tættere på fliserne - og kapilær kasserne. Jeg synes kapilær kasserne er blevet ok, med pileflettet omkring og jeg glæder mig til ikke at skulle slæbe ligeså meget vand, når det bliver sommer..
  

I hjørnet bag cafebordet og kapilær kasserne, har jeg forsøgt mig med at plante en klematis. Jeg håber den vokser sig stor og smuk.


Krydderurtene her her kun på "besøg" i drivhuset. Det er meningen de skal stå i gården, i nærheden af grillen. Men jeg tør ikke stille dem helt ud i det fri endnu - men så nyder jeg dem bare her - og de spreder en fantastisk duft skulle jeg hilse at sige..
Zink kurven var jeg heldig at finde i sidste weekend.


Her plantebordet, der har et par år på bagen. På bordet står der lerpotter, planteskilte, snor og en potmaker  - som jeg i øvrigt har sukket efter i laang tid -så da Netto havde dem for 30 kr! måtte jeg da lige prøve at se om det var noget for mig..
Der er også blevet plads til en stedmoder og et metalskilt - det giver lige lidt stemning til det gamle drivhus her :0)
Har du mon lyst til at vise dit drivhus?
 - du kan evt. lægge et link under kommentarer - så får flere glæde af det:0)
6 kommentarer:

 1. Det ser herligt ud, der kommer du til at hygge dig mange timer. Skønt med et sted man kan sidde ude, uanset vejret. Dit plantebord er flot, rustikt og charmerende. Rigtig god søndag.
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 2. Meget stemningsfuldt og fint! Jeg er især vild med zinkkurven og plantebordet. Nu vil jeg gå ned i mit mikrolille drivhus og se hvad jeg kan få ud af det :-)

  SvarSlet
 3. Hvor ser det hyggeligt ud! - Du kan glæde dig til mange skønne timer i drivhuset :-)

  SvarSlet
 4. Hvor ser det bare hyggeligt ud!!
  Det ender med jeg må ønske mig et stort drivhus <3

  Ha´en dejlig dag

  Knus Susi

  SvarSlet
 5. Det er blevet rigtig fint. Når der så kommer lidt mere grønt og det må da for pokker snart komme, så bliver det helt perfekt. Og med den udsigt du beskriver, tror jeg det bliver et sted du kommer til at tilbringe mange skønne timer. Tillykke med det flotte resultat.

  SvarSlet
 6. Det er så fint dit drivhus og vejret har jo lige været til udeliv. Vi starter selv i morgen med at bygge drivhus, og jeg glææææder mig. :-)
  Kram
  Birgitte
  Ps. Tusind tak for dine søde ord i indlægget om folieteksten. Det varmede :-)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥