Gå videre til hovedindholdet

Værtindegave - forår

Jeg leger lige lidt med mælkekartoner igen - ligesom ved juletid ( se mere her ) og prøver at lave en forårsudgave..
Her er første udkast ;0) Jeg har beklædt kartonen med papir fra Panduro hobby og så bundet en rustik snor omkring.. Man kunne også vælge at sætte et lille emblem på - eller en fjer, når vi kommer nærmere påske..
Jeg tænker alle forårsblomster kan bruges - kun fantasien sætter grænser..


Måske er det også noget for dig - ideen er hermed givet videre.. Og jeg har lige lidt flere ideer jeg skal have afprøvet ;0)

Rigtig god dag

Kommentarer

 1. Hvor er de bare søde.. Tror snart jeg må prøve, at gøre dig kunsten efter :)

  SvarSlet
 2. uha dem har jeg også lavet en del af..det er rigtig fine lige at give en lille hyacint eller andre løgplanter i, så tak fordi du ville dele din ide...
  Klem og dejlig dag..

  ps jeg har fundet 25 stk til dig så lægger dem ud til dig

  SvarSlet
 3. Hej! Hvor er du fuld af gode ideer, og denne tror jeg lige må afprøves. Perfekt til værtindegave, med den lille forårsblomst i!
  Mange hilsner Karin fra Blomsterlyst

  SvarSlet
 4. Det ser godt ud.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlet
 5. Smart! Jeg tænkte også straks værtindegave da jeg så dem, for ofte er det jo potten der koster og man vil jo hellere give flere blomster + at det er sjældent de Potter jeg får passer ind til alt det andet jeg har :)

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.