Gå videre til hovedindholdet

Det færdige resultat

Jeg synes lige jeg ville vise jer hvordan skabene i entréen kom til at se ud - nu færdigmalede ;0)


Vi valgte at beholde de oprindelige skabe og så bare slibe og male dem. For at gøre dem lidt finere, valgte jeg at sætte et nummer på hver låge.


Skabelonerne til numrene lavede jeg selv. Jeg printede blot nogen tal ud i karton og klippede dem ud - det synes jeg kom til at fungerer ok. Det er i øvrigt samme fremgangsmåde, som da jeg lavede sko opbevaringen her


Og når jeg nu er igang, kan I lige se lidt flere billeder af entréen..
Her kig fra hoveddøren og ind. 
Entréen her rummer hele 5 døre - hoveddøren og så døre til hhv. stue, køkken, badeværelse og bryggers..
Men jeg synes nu er lykkedes meget godt at gøre den lidt hyggelig og indbydende på trods af alle dørene..


Bordet her har jeg vist flere gange - det er købt i Netto.


 ..og det er billederne ovenover for øvrigt også :0)


Lige nu er der forårsstemning på det lille bord.. De små stager er i den fineste sart grønne farve og så en pastelblå hyacint - der i skrivende stund er sprunget ud og spreder en dejlig duft.

Idag skal vi passe gode venners børn og mens ungerne hygger til Børne MGP har jeg planer om at hygge med lidt kreative syslerier..

Rigtig god lørdag
Kommentarer

 1. Det der ble utrolig lekkert! Jeg elsker sjakkruter og har det selv på toalettet men ønsker meg ruter i gangen :D Klem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det :0) Jeg er også bare så glad for det gulv - det er det samme som vi har i køkkenet og det stod også på min ønskeseddel i nogen tid ;0)

   Slet
 2. Wau, hvor ser det godt ud. Det var godt at du ikke kasserede de skabe, for de er da blevet så flotte. De ser så fine ud, sammen med det ternede gulv. Det er en rigtig hyggelig gang, og så hyacint duft uhm :-)
  Er gulvet fliser eller linolium ? Jeg overvejer jo et ternet gulv til min skurvogn.
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :0) Gulvet snyder lidt, for det er faktisk træ - sådan et man klikker sammen.. Tænker det vil være fint i din skurvogn - og så er det let at holde ;0)
   God aften
   KH.

   Slet
 3. Hvor er det altså blevet flot det færdige resultat, det må jeg komme forbi og se "Live", og måske er der en kop på kanden.
  Ja, jeg tager hatten af for dig.
  Du har virkelig fået indrette jeres gang fantasisk. Man har ikke fornemmelsen af alle de døre, der er lyst, venligt og hjerterum.
  Knus fra mig

  SvarSlet
 4. Det er rigtig fint. Vi skal selv havde nyt gulv i køkkenet i vores nye hus og jeg kunne godt tænke mig at vide hvor gulvet er købt, hvis du har lyst til at dele det.'

  Mange hilsner
  Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rikke
   Tak skal du have :-)
   Gulvet er købt gennem en tømrer..kan ikke lige huske mærket på gulvet, men prøver lige at undersøge det og så vender jeg tilbage. .
   Kh.

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.