Gå videre til hovedindholdet

Opslagstavle - og et indpakningstips

Da jeg forleden viste billeder fra arbejdsværelset, spurgte Tina om rammen jeg har hængende over arbejdsbordet..
Her følger lidt flere billeder:


Rammen er en gammel billedramme, som jeg har malet hvid og monteret hønsenet bagpå. Rammen fungerer nu som en opslagstavle, her i arbejdsværelset..


Jeg prøver at undgå at tavlen bliver helt overfyldt, fordi jeg synes den er fin i sig selv - så lige nu hænger der bare lidt få fine ting..

Jeg har bundet små "clips" fast med lidt snor..
I øjeblikket hænger her smukke forårskort..

Juleenglen fra Maileg har fået lov til at blive hængende..

..og så hænger der disse manilla mærker jeg lige har lavet..

- og så er vi fremme ved indpakningstipset:

Jeg var nemlig på shoppetur med ungerne og min mor forleden. Vi var bl.a. en tur i Søstrene Grene, hvor jeg fandt disse stempler og nogle små cellofanposer..

Sammen med manilla mærker og lidt grov snor, bliver det til en fin indpakning :0)- og jeg tænker mulighederne er mange - måske lidt hjemmebagte småkager eller hjemmelavede påskeæg ( nu vi er ved at nærme os påske..)
Måske kan du bruge ideen? - nu er den ihvertfald givet videre :0)

Rigtig god lørdag


Kommentarer

 1. Godmorgen.
  Jeg vil gerne invitere på kaffe, hvis jeg får gave af dig :-)

  God lørdag
  Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Birgitte
   Det kunne være SÅ hyggeligt ;0)
   Kram

   Slet
 2. Flot ser det ud, fine ideer. Må da vist i søstrene Grene :-)
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette
   Tak skal du have :0) Ja de har altså en del fine ting hos Søstrene..
   God aften
   KH.

   Slet
 3. Flot indpagning, magler bare lidt halm på bunden....Jeg har også lige fået stempler hjem, nogen jeg har købt på eBay, der står made with love by millevanille, samt en med vores navn og adresse.. Opslagstavlen er rigtig fin også...
  Dejlig weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tine
   Smiler - der er faktisk lidt hø i bunden, men kan godt se det er lidt svært at se på billederne - for du har jo fuldstændig ret ret - det hører sig til i sådan en påskesag ;0)

   Uhh du er så god til at finde fine ting og sager på Ebay - det har jeg ikke helt kastet mig ud i endnu.. Måske er det meget godt - tænker jeg let kunne blive fristet ;0)

   Forresten lyder det rigtig spændende med den workshop - god ide..

   God aften
   Kram

   Slet
 4. Sød opslagstavle og tak for indpakningstip! Jeg elsker at pakke ind :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :0) Jeg er også rigtig glad for at pakke ind - og finde små dimser mv. der kan hjælpe med at gøre det helt særligt - mon ikke du kender det ;0)
   God aften
   KH.

   Slet
 5. Tusind tak for dine fif og visning af tavlen, som jeg spurgte ind til. Jeg er så vild med den. Synes bare den er så fin og helt fantastisk. Æggene er også super skønne ... Kan kun tilslutte mig Frøken Anker - Gir' også gerne både kaffe og kage dog ikke absolut med krav om en lille gave, men ville da ej være ked af at få en... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen det var da så lidt :0) - lyder hyggeligt med kaffe - smiler..

   Rigtig god aften til dig
   KH.

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.