Gå videre til hovedindholdet

Tulipaner på løg..

I sidste weekend fik jeg et stort bundt tulipaner på løg forærende :0) 
Jeg "ofrede" lidt af dem og bandt en buket til bordet i vognporten - velvidende at de nok ville døje lidt med frosten derude..


De har klaret det næsten hele uge, men til sidst hængte de lidt med hovederne. Så tog jeg dem ind og klippede løgene af og nu har jeg igen en fin buket stående skønt..

Jeg har tidligere "leget" lidt med tulipaner på løg - se evt. her og her..

Idag har den stået på oprydning i vognporten - nu hvor de nye porte er kommet i, er det jo næsten en hel fornøjelse at være derude ;0)
Da jeg havde fået tømt ud og fejet, fik jeg hygget lidt derude.. Men det må I altså vente med at se til imorgen, hvor lyset forhåbentlig er lidt bedre  ;0)


God aften

Kommentarer

 1. Fin idé at lade løgene indgå i en dekoration i stedet for bare at klippe dem af!

  SvarSlet
 2. Det ser smukt ud.. Rigtig hyggeligt ;)
  Vh
  Hexia ;)

  SvarSlet
 3. Det ser godt ud.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlet
 4. Hvor ser det hyggeligt ud..
  Elsker tulipaner, det er bare en af de smukkeste blomster..

  Glæder mig til at se hvad du har haft gang i :-)

  Ha´en dejlig aften

  Knus Susi

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.