Gå videre til hovedindholdet

"Fra skrot til slot"?

I stalden står denne gamle skænk..


Den stod der da vi overtog Gården. Jeg lavede en aftale med de tidligere ejere om at de bare skulle lade den stå, for jeg synes den var så fin med udskæringer mv. 

..se bare lågen her..

..og her for oven..

Jeg har kigget på den et stykke tid nu og jeg tror, jeg vil kaste mig ud i projektet og se om jeg ikke kan få gjort den fin igen - tænker det nok kommer til at kræve en del knofedt, grundrens og maling! 

Men hvad gør det, hvis der kommer noget smukt ud af det ;0) - Jeg krydser ihvertfald fingre for det kan lade sig gøre..

 - hvad tror du?

Kommentarer

 1. Tænker den bliver super fin....

  SvarSlet
 2. Jeg tror den kan blive rigig fin efter en omgang grundrens, lidt slibning om en omgang maling. Farve ville jeg jo selvfølgelig vælge hvid. :-)Det bliver spændende om du gåt i gang og at se det færdige resultat.
  Ha´en fin onsdag
  Kram
  Birgitte

  SvarSlet
 3. Jeg tror den kan blive rigtigt fin! Jeg glæder mig til at se hvad du får ud af den. Altså, hvis du vil dele resultatet med os ;-)

  SvarSlet
 4. Jeg tror at den bliver helt fantastisk fin, så kom bare i gang :-)
  Den vil da passe så fint ind i dit hjem, tror at du bliver meget glad for den. Jeg elsker selv gamle møbler og har næsten ikke andet og det er utroligt hvordan man kan forandre et møbel bare med maling. Glæder mig til at se resultatet :-)
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 5. Hejsa jeg tror den kan blive super flot, det kræver nok lidt knofedt men er sikker på resultatet er det hele værd.
  Jeg er selv ved at sætte en gammel slagbænk i stand, det er også noget af et projekt men er sikker på at det bliver godt. Der en vis selvtilfredshed ved selv at ha ordnet tingene, og man kan få nogle lækre og unike ting til få penge. God arbejdslyst, håber at se billeder af det færdige resultat hilsen Ditte

  SvarSlet
 6. den ser tung ud men den skal nok blive flot husk en ordentlig grunder så der ikke trækker gult igennem
  god fornøjelse og glæder mig til at se billeder

  SvarSlet
 7. den er bare skøn, glæder mig til at se dit færdige projekt:)

  SvarSlet
 8. Det skal nok blive godt, glæder mig til at se resultatet :-)

  SvarSlet
 9. Den skal nok blive rigtig fint.
  Jeg har et skab der ligner den. Det fik vi sandblæst, og så har skabet få hvid olie, hvilket vil sige at det fremtræder i dets træsort, men lyst som når man har sæbebehandlet et gulv med hvid lud... Dette var også et gl. skab som stod på loftet, da vi overtog gården... Vi har flere møbler som vi har behandlet som dette. Bl.a min mands bedsteforældres gl. teaktræsspisestue, som er mindst 60 år gl. Bord og stole fik samme tur. Det gl. sorte nappabetræk blev taget af, og stolene blev ombetrukket med lyst sandfarvet læder... Er bare blevet super godt. Og så er det jo solidt bord og stole. Ikke en der rokker eller er vakkevorn' - Tror vi har stue i det resten af vores liv. Måske en ny ombetrækning kan komme på tale undervejs, såvel som det skal mættes med ny olie over tiden, men ellers... :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.