Gå videre til hovedindholdet

Vi går lige og vænner os til..

.. vores nye døre i vognporten.

Vi har nemlig fået udskiftet de oprindelige træporte, der var meget slidte, tunge og lidt farlige, da de havde det med at falde af, når man åbnede dem!

Vi har valgt at der skulle glas i de nye, således at der kom mere lys ind i selve vognporten og samtidig give mulighed for at kigge lidt ud :0)
Men det er noget af en forandring - vi er glade for det, men vi skal lige vænne os til det - kender I det?

Her følger lidt billeder af de nye døre/porte..

Her set fra Gårdspladsen. De gamle porte var sorte, så alene farveskiftet giver en stor forandring..
Der mangler stadig lige den sidste finpudsning..

Her lidt tættere på. 
Vi har fået lavet fyldninger i dørene, så de passer til de resterende på Gården.

Her fra bagsiden.
Det var denne dør, der var værst - nu kan selv børnene åbne den - uden at man har ondt i maven og er bekymret for om den falder ned over dem..

Her et kig indenfra vognporten og ud mod Gårdspladsen.
Det har givet utrolig meget lys herinde og vi har nærmest fået et ekstra rum..
Jeg tænker jo straks - krukker, blomster, flere blomster et lækkert lille cafesæt osv. osv - smiler..

Jo det skal nok blive godt :0)


Kommentarer

 1. Hvor er det bare blevet fint, og det må også være lækkert for Gårdejeren med noget mere lys. Uhhh husker godt de gamle porto som hang i hængslerne og hvis man først fik dem op, så kunne man ikke få dem lukket igen, men det var jo helt tilbage til dengang jeg selv var Gårdejerinde ;o)
  Nu vil jeg, indtil mit rugbrød bipper, sidde og nyde alle dine fine blomster og lade mig inspirere til et og andet her hjemme... det der med blomster der er jo altså bare ikke mig, så det kan godt være jeg kommer til at tyv-stjæle nogle af dine smukke, smukke ideer ;o)

  Knus her fra Idylinden :)... thihi

  SvarSlet
 2. Jeg er sikker på det bliver rigtig godt, når I vænner jer til det ændrede udseende..
  Hmm, din tanke om blomster og cafesæt lyder bestemt tiltalende. Jeg tror kaffen smager godt lige indenfor døren på en regnvejrsdag..;)

  SvarSlet
 3. Forandringer af den gode slags er altid dejligt at få lavet. Fint ser det ud.
  God dag til dig. Klem Lonni

  SvarSlet
 4. Det ser da rigtig godt ud. Ja et helt nyt rum, jeg tænker lidt orangeri stemning, som du skriver krukker, cafesæt, og jeg drømmer videre... måske en hængekøje, en gammel seng, bord og stole, så i kan sidde der og spise, når det regner. Portene kan jo åbnes, og så er det lidt ligesom en overdækket terrasse :-)
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.