Gå videre til hovedindholdet

Søndags syslerier

Idag har jeg fået pyntet de påskeæg, jeg puttede gips på forleden. Det er første gang jeg selv prøver at lave denne type æg, men jeg er egentlig godt tilfreds med resultatet :0) Nu venter jeg bare på lidt flere forsyninger,  så jeg kan få lavet lidt flere - jeg blev nemlig helt grebet af det..
Her følger lidt billeder:

Jeg lavede tre forskellige slags..

Her lidt tættere på..
Til æg nr. 1 har jeg brugt lidt rustik snor,  til nr. 2 blonde og madonna emblem og til nr. 3 en perlemorsknap og en lille blomsterperle.

Hvilke et mon du bedst kan li?

Den samlede produktion ;0)

Det har været en rigtig hyggelig dag. Sønnen er endelig ved at komme til hægterne igen og mens jeg sad og pyntede æg, sad lillesøster og ham i arbejdsværelset sammen med mig og lavede perlekæder mv., mens de hørte lydbog på computeren..

Og jo forresten - det blev også til lidt søndagsguf..
Jeg har nemlig forsøgt mig med vandbakkelser idag - og det er bestemt ikke sidste gang :0)

I dagens anledning a'la fastelavnsboller:


Håber I har haft en dejlig fastelavns søndag

Kommentarer

 1. Det ser lækkert ud, både det der kan spises og det der ikke kan :-)
  Får lyst til at prøve at lave påskeæggene.
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette
   Tak skal du have :0) Du skal bare kaste dig ud i det - er sikker på de bliver fine med dine kreative evner ;0)
   God aften..

   Slet
 2. Åh, jeg kan lide dem alle sammen ... men hvis jeg skal vælge ... vælger jeg nummer 2.

  SvarSlet
 3. hvor blev de da bare rigtig fine...kan godt forstå du blev bidt af det der er jeg også og de små er jo hurtige at lave...

  SvarSlet
 4. Sikke fine påskeæg, det tror jeg også jeg må prøve! I første omgang så jeg det som lammeøre der var viklet omkring æggene, så det får vist også lige et forsøg :-)

  SvarSlet
 5. Sikke nogle fine påskeæg. En rigtig god ide. Og lækre kager!!!

  SvarSlet
 6. Hold nu op søde, hvor er de bare flotte. Jeg tror simpelthen jeg må prøve at gå kunsten efter på et tidspunkt.
  Jeg er hel vild med blonde snoren og madonna emblemet. Lige mig. De er så flotte.
  Glæder mig til at se dem onsdag.
  Knus fra mig

  SvarSlet
 7. Både æg og kager ser super fine ud :-)

  SvarSlet
 8. Hold da op nogle smukke påskeæg - Det er du sluppet rigtig godt fra, kan sagtens forstå de blev lidt vanedannende... ;)

  SvarSlet
 9. De er super flotte. Men hvordan er de lavet?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa Jeg har forklaret det lidt nærmere i indlægget fra idag - håber det hjælper dig :0)
   God eftermiddag..

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.