Gå videre til hovedindholdet

Syrener i vognporten - og killinger i stalden


Jeg holder rigtig meget af syrener og heldigvis har vi også et smukt eksemplar her på Gården.
Lige nu står en lille buket herfra og skaber hygge i vognporten..


Et af fridagenes projekter, var nemlig at få sat lidt skik på vognporten.
Det har længe været tiltrængt, da det hurtigt kommer til at fungerer som opbevaringssted for børnecykler, haveredskaber, div. byggematerialer osv. Ting der sagtens kunne stå et andet sted eller bare være organiseret så det ikke nødvendigvis så ligeså rodet ud :0)

Selvom det primært er os selv der benytter denne indgang, synes jeg godt der må være pænt og indbydende..
Jeg mangler stadig lidt for at være "helt i mål", men lidt har også ret ik ;0)

Bordet her står ved siden af indgangen til bryggerset.

Jeg har taget et stykke bordplade, vi havde til overs, og lagt ovenpå klapbordet. Synes egentlig det kom til at fungere ok..
Mælkejungen er en af mange der står rundt omkring her på Gården. Den har fået selskab af den fine gamle tavle, jeg var så heldig at finde for nogen måneder siden. Jeg fandt faktisk to - den anden står på bordet, men her kan man ikke se teksten ligeså fint som på den anden.. Nu håber jeg at jeg en dag "falder" over en gammel malkeskammel - det kunne bare være perfekt :0)
Glassene på bordet er gamle sylteglas, som her er brugt til lys istedet.

Jeg kan godt li' at der er lidt historie gemt i tingene - og her er vi jo på en gård hvor der i tidernes morgen har været køer, så dejligt at kunne bibeholde lidt af den stemning..

Frugtkassen her er nu blevet opbevaringssted for udendørslegetøj - kridt, bolde, ketchere mv..


Nu mangler bare den anden halvdel ;0) men her på Gårdejeren på banen -der står nemlig nogen ting, der kræver lidt mere muskekraft end jeg har - smiler..

Her til sidst synes jeg lige I skal se de her..

Det er sønnens kat der har fået killinger
 4 stykker og alle er sunde og raske
Behøver jeg i øvrigt sige at sønnen er lykkelig :0)

SÅ nuttet :0)
( og der er stadig nogen der mangler en sød familie, hvis nogen skulle føle sig fristet - smiler )

Hej med jer..

Kommentarer

 1. Ahhhhh, dine billeder oser af trivsel og hygge på gården, dejligt at se.
  Måske det der med syrener er en kvindesvaghed, jeg kan heller ikke gå forbi en syren busk uden at plukke lidt ind. Jeg har desværre ikke fået flyttet mine vaser endnu, så de 3 jeg har er i brug hele tiden, har 2 (ud af 3) der er vilde med at lave buketter til mor, så jeg er ALTID omgivet af friske blomster :o) dejligt.

  Håber I alle nyder det skønne vejr.
  Kram fra Jill

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde kommentar. Ja du har godt nok nogle søde og flittige blomsterbindere ;0) Skønt med friske blomster..
   -og ja du kan tro vi nyder det dejlige vejr..
   Kram herfra

   Slet
 2. Kære gårdejerinde.
  Hvor er de bare lækre de små sorte tavler som du har fundet i gemmerne på gården, det er jo det perfekte sted at finde opdagelses fund. Glæder mig til at se ladeporten på lørdag. Og hvad angår drengene, glæder de sig til den helt store GULDMEDALJE.
  God aften søde svigerinde

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde :0)
   Ved du hvad jeg har faktisk ikke engang fundet tavlerne på gården - meget godt bud ellers :0) Men jeg har købt dem hos CafeT - fristende sted, men det ved du jo ;0)
   Kram herfra

   Slet
 3. Hej gårdejerinde....Jeg kan se du efterlyser en gammel malkeskammel..Jeg har set "Loppefundet.dk " har to til salg. De står under små møbler...Mvh lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lotte
   Hvor sødt af dig at tænke på mig :0) Jeg prøver lige at kigge forbi siden..
   God søndag

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.