Gå videre til hovedindholdet

Drivhus

Når vejret er som det har været idag, sådan nærmest lidt efterårsagtigt, er det rart at kunne krybe lidt i læ i drivhuset.


Efter et besøg på den lokale planteskole, har ungerne og jeg fået sat tomater og agurk. Jeg har valgt at købe en almindelig agurk, en skoleagurk og 3 tomater - en cherry, en flot orange blommetomat og så en "ribstomat", der skulle komme med nogle fine små røde tomater i klaser.. Det glæder vi os til :0)
Ungerne har også prøvet at forspirer frø fra en peberfrugt og tomat fra køleskabet - meen det er nu meget godt at have lidt "back-up" tænker jeg..


Vinen skyder fint, på trods af kraftig beskæring
- skal helt sikkert være mere over den i år end jeg var sidste år, hvor den nærmest truede med at overtage drivhuset!!

Drivhuset stod her der vi overtog Gården. Det er bestemt ikke nyt mere, men det fungerer og det er jo det vigtigste.
Vi har udskiftet lidt glas, men ellers er der ikke gjort noget ved det.
Jeg drømmer om lidt belægning herinde og en ny sokkel - det står på "to-do"listen, men det har ikke 1. prioritet lige nu ;0)

Jeg har forsøgt at skabe lidt hyggelig stemning herinde og vi nyder at kunne krybe i læ og nyde udsigten ud mod skoven.

Og som I kan se er det ikke kun mig der nyder at være her - ungerne gør også. De synes det er dejligt at kunne følge lidt med i det der gror - og så måske bare have en hyggestund med en god ven :0) Hvis I har lyst til at læse mere om drivhuset - og evt. se hvordan det så ud da vi overtog stedet så klik her

Har du mon drivhus
- og hvad mon du så har i dit?

God aften

Kommentarer

 1. Hvor ser det hyggeligt ud! Skønne billeder!
  Jeg er en kylling og har ikke fået sat noget endnu... Men der skal en masse chilier derud og lidt tomater og agurk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det :0)
   Jeg har heller ikke turde før idag - nu må varmen vel snart komme..

   Slet
 2. jeg ønsker mig et drivhus - men det kræver nok lidt mere tid til haven....
  kh Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg blev også rigtig glad, da jeg opdaget drivhuset her på Gården. Jeg havde nemlig også ønsket mig et, men vi havde ikke rigtig plads i det gamle hus..

   Slet
 3. Har ikke et drivhus - men det ser rart ud : )

  SvarSlet
 4. Uh dit drivhus ser rart og hyggeligt ud. Vi havde et, inden vi byggede hus om for 2 år siden, og skal helt klart have et igen, men det må desværre vente til næste år, hvor vi forhåbentlig også har "bygget" haven om.
  Og må så konstaterer, at der mangler en "synes-godt-om" knap her i blog-land a la facebook :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :0) Kan godt forstå I gerne vil have drivhus igen, men sådan en omgang byggerod er bare tidskrævende, men fedt når det er overstået :0)

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.