Historien fortæller at der hver søndag blev serveret lagkage her på Gården :0)
Gårdejeren mener at det er en af de traditioner, der bestemt bør holdes fast i - smiler..
Lagkage bliver det dog ikke til, men ellers passer det nu meget godt med at der bliver bagt hver weekend..
Idag stod den på Rabarberkage med rabarber fra haven - uhm!
Herefter dækkes rabarberne med revet marcipan og så skal kagen i ovnen v. 175 grader i ca. 20 min til den er gylden og rabarberne er møre..
Gårdejeren mener at det er en af de traditioner, der bestemt bør holdes fast i - smiler..
Lagkage bliver det dog ikke til, men ellers passer det nu meget godt med at der bliver bagt hver weekend..
Idag stod den på Rabarberkage med rabarber fra haven - uhm!
Fremgangsmåden er rimelig enkel og selv kagen tager ca. 15 min at lave og så ca. 20 min i ovnen, så det er lige til at klare ;0)
Hvis du har lyst kommer opskriften her:
Først smøres et tærtefad og rabarber i små stykker kommes i fadet, så det dækker. Herefter drysses med ca. 1 dl sukker og lidt vaniliepulver..
Serveres lun med creme fraiche eller flødeskum
VELBEKOMME
Uhmnnn det lyder lækkert
SvarSletKnus jo