Gå videre til hovedindholdet

Så kom de på plads..

-små indkøbene fra Ledreborg..

Denne fine is form har fået plads på den gamle kommode i stuen
Lige nu fungerer den som vase, for nogle smukke pæoner plukket i mine forældres have..

Jeg fandt den hos Lisbet med standen "deFINEting"

Sukkulenten her fandt jeg hos Søster Flora, som også havde en meget smuk stand..
Jeg har endnu ikke været forbi den fysiske butik, som faktisk ikke ligger så langt væk fra hvor jeg arbejder, men tror jeg bliver nødt til det.. Den skulle være rigtig fin :0)

Sukkulenten har fået plads på det nye badeværelse.
Her mangler vi i øvrigt stadig et spejl, som I kan se, men det er lidt svært at finde det helt rigtige, hvor målene passer ;0)
Men nu har I set en lille bid..

Til sidst dette søde skilt som jeg fandt hos Klokkeblomst.
Jeg har en svaghed for skilte, så dette måtte bare med hjem.
På standen havde hun også nogle super fede skodder, som jeg godt lige kunne have brugt i vores soveværelse - men de var allerede solgt..
Øv bøv..

Skiltet har afløst en af de gamle tavler på bordet i vognporten...
Synes det var så fint her sammen med lavendlen..


Det var ikke de store ting, jeg tog med hjem - men lidt har også ret ik ;0)

På fredag venter "Mit hjem er mit slot" på Frederiksberg - og denne gang er det ren tøsetur uden mand og børn - hæ hæ :0) Desværre har de bare lovet dårligt vejr - så kan I ikke lige bede til vejrguderne for mig, så det holder nogenlunde tørvejr..

Hej for nu..

Kommentarer

 1. Hold da op nogen skønne ting du har fået købt.

  Hvor er de smukke de pæoner:-)

  Ang. spejl så har jeg selv købt e gammel ramme med billede og erstattet billede med et spejl og malet rammen hvid, det var både billigt også er der masser af muligheder i de gamle billeder, de fås nemlig i mange størrelser.

  Lidt ærgerligt du ikke bor i nærheden har lige et , som jeg tror du ville kunne lide:-)

  Knus Susi

  SvarSlet
 2. Tak :0)
  Ja jeg er også vild med pæonerne - mine forældre er så heldige at have mange i deres have, så de kan bare skære løs ;0)

  God ide med billedrammen -tror jeg vil prøve at lede efter en..
  - og ja det er ærgeligt at jeg ikke bor i nærheden af dig - det har jeg ærget mig over et par gange, når du har haft nogen møbler du skulle af med - smiler ..
  KH.

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.