Gå videre til hovedindholdet

Fridags billeder

Herhjemme er vi så heldige at det er hele familien der holder miniferie - skønt :0)

Idag har vi nydt det gode vejr udendørs - her kommer lidt billedspam..


Æbletræerne her ligger ved køkkenhaven, hvor vi har ordnet lidt idag, så Gårdejeren kan komme til at fræse imorgen.
Jeg fik også ordnet omkring jordbærrene - det lykkedes mig faktisk at lave en række til..
Uhm! Glæder mig til hjemmelavet jordbærsyltetøj..Udsigten fra køkkenhaven ned mod skoven, der nu står rigtig smuk i forårsgrønne nuancer


Lillepigen er ude at lufte rulleskøjterne
- uhh tungen lige i munden :0)

På gårdspladsen er flere krukker blevet plantet til og gårdhaven begynder lige så stille at tage form..

Her lavendel, husløg og akeleje

En smuk lyserød hortensia har også fået en plads

Havemøblerne er stadig ikke blevet malet :0) - tilgengæld er der kommet nye hynder, et fint oliventræ på bordet og lidt ekstra "nips"
Mmm skønt at sidde og nyde solen her..

Vi er i øvrigt ikke de eneste der nyder at slikke solskin i gårdhaven - smiler
Pletten her er et yndet "udflugtsmål" for gårdens katte..
Lige til at klare ik ;0)

 Hvad med Jer - nyder I ferien?

Kommentarer

 1. Hvor ser det bare for hyggeligt ud. God wekeend Klem Betina

  SvarSlet
  Svar
  1. tak skal du have - og også god weekend til dig :0)

   Slet
 2. Sikke hyggeligt du har lavet det. Hvor er hynderne fra??

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have:0)
   Hynderne er fra Nettos tilbuddskasse :0).. De to til stolene er faktisk en hynde til bænk, som jeg bare har klippet over..

   Slet
 3. Vidunderlig kat og have og det hele.
  Tak for kigget.
  Jeg nyder min korte ferie med at male havemøbler, hygge i haven og gøre rent i stuerne.
  Ser Downton Abbey sammen med min mand, nyder de engelske interriører, kjoler, fine folks liv, de enegelske haver m.m. i serien.
  Kram herfra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - uhm det lyder da også som om du rigtig nyder ferien. Det er dejligt at kunne drømme sig lidt væk engang imellem og engelske haver er bestemt ikke det værste - smiler..
   Fortsat god ferie

   Slet
 4. Æbletræernes blomster ser skønne ud, og sikke en fantastisk udsigt i har over mod skoven :-))

  SvarSlet
  Svar
  1. ja jeg er vild med æbleblomsterne - måtte også lige nappe et par grene med ind..
   Ja udsigten er skøn - men jeres over engen er nu heller ikke den værste - smiler
   KH.

   Slet
 5. Dejlige billeder, vi nyder også blomstrene fra frugttræerne og jordbærene og går og drømmer om når engang vi skal høste frugterne. Sikke en fin kat i har, han ser rigtig sød ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. tak :0) ja det bliver dejligt når vi skal "høste".. Og katten - ja han er sød og en rigtig "flyder" smiler

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.