Gå videre til hovedindholdet

Dejlig afslutning på pinsen

Idag var sidste dag i pinseferien.. ( kunne nu egentlig godt have brugt lidt flere fridage - smiler..)
Det har været en dejlig dag.
Jeg havde som bekendt vundet billetter til Ledreborg Livsstilsudstilling og vi valgte at lave en lille familie tur ud af det.
Så tasken blev pakket med tæppe, sandwich og andre lækkerier og så drog vi afsted :0)
Dejligt vejr, skønne omgivelser og flotte stande - så bliver det vist ikke meget bedre..

Her følger lidt stemningsbilleder:


Smukke stande var der mange af..
Jeg ærger mig stadig over at jeg ikke købte en fingerbøl med hjem..

Smukke hortensia..

Gårdejeren går og drømmer om at bygge et Orangeri og her var der også lidt inspiration at hente..
( ungerne er trætte af at mor tager billeder ;0)....)

For ungerne var der også forskellige aktiviteter bl.a. en lille legeplads, trampolin hopning, ansigtsmaling mv..
Jeg fik også mulighed for at hilse på Lisbet, som havde en fin stand i skyggen under de store træer.
Det var rigtig hyggeligt og lidt sjovt at få sat ansigt på én man kun kender herfra..

- og jo, jeg købte også lidt på udstillingen, selvom jeg havde familien med :0)  - lidt småting blev det til, men dem må I vente med at se til de kommer på plads..

Dagen sluttede i Køge hvor vi spiste is her ved åen..

Se lige det smukke Kastanjetræ..

..og så var vi så heldige at se de små svaneunger..

Jo det har helt sikkert være en dejlig dag :0)

Hvad har du mon lavet i Pinsen?

Kommentarer

 1. Jeg har også Orangeri drømme. Det du har taget billede af, er det som står nummer 1 hos mig - men tror desværre ikke vores have (eller pengepung) er stor nok til det:(

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var også virkelig fint - har taget en fin brochure uhh ;0) Vi snakkede lidt om at lave en høj murede sokkel -tror det vil være rigtig fint.. Men det bliver nok heller ikke liige i år vi skal have lavet det - smiler.. Plads er der nok af, meen så var der lige det med pengepungen!!
   God aften
   KH.

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.